GÜNDEM

Valinin yokluğunu aratmıyor

Vali Ekrem Canalp’ın Kahramanmaraş Göksun’da deprem koordinasyonu görevi devam ederken eşi Dr. Ayten Canalp da Batman’da çalışmaları yönetiyor.

Valinin yokluğunu aratmıyor
26-02-2023 13:47
26-02-2023 13:50
Google News

Vali Ekrem Canalp’ın eşi Dr. Ayten Canalp, Gaziantep Nurdağı deprem bölgesinden ilimize gelen iki depremzede aileyi evlerinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

YURT-SAV’A ZİYARET

Canalp, Batman Şehit Aileleri ile İnsan Hakları Yardımlaşma Derneği (Yurt-Sav)’ni ziyaret ederek, deprem bölgesi için sağladıkları yardım ve desteklerden dolayı dernek yönetimine teşekkür etti.

POLİS EŞLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Dr. Ayten Canalp, Batman Polis Eşleri Yardımlaşma Derneğini ziyaret ederek, deprem bölgesi için sağladıkları yardımlardan dolayı Dernek Başkanı Emine Kıraç’a teşekkür etti.

MESLEK LİSESİ MEMLEKET MESELESİ

Canalp, Meslek Lisesi Memleket Meselesi Derneği’ni ziyaret ederek, deprem bölgesi için sağladıkları yardım ve desteklerden dolayı Dernek Başkanı Selman Yılmaz’a teşekkür etti.

BİR KALP BİN UMUT ÜYÜLERİNE ZİYARET

Dr. Ayten Canalp, Bir Kalp Bin Umut Derneğini ziyaret ederek, deprem bölgesi için sağladıkları yardım ve desteklerden dolayı Dernek Başkanı Veysi Mercimekçi ve yönetimine teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
3 Nisan 2024 e-gazete