SPOR

VANSPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI

Ligin 6. haftasında Van BBSK ile kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşan Petrolspor sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı.

VANSPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI
27-09-2015 18:36
Google News

HAKEMLER : Salih Salar**, Nurettin Dinçer Demir***, Elif Yalçın***

PETROLSPOR : Süleyman Kasap**, Ramazan Erarslan**, Onur Şirin*, Aykut Karaman**, Enes Köylü*(DK.61 Emre Yakut*), Halil Aşut*, Sebahattin Usta***, Tolga Yıldız***, Celal Geyik*(DK.37 Muhammed Kalkan**), Samet Taş**, Fazlı Ayan*(DK.67 Melih Rahman Nişancı*)

Van BBSK : Selçuk Aslan***, Muammer Erdoğdu***, Rıdvan Okuş***, Furkan Işıkdemir***, Ali Kurt***, Abdullah Temircan***, Medeni Bingöl***, Orhan Pala***, Salih Tunar**, Ömer Yıldız****, Murat Berge***   

GOLLER: Dk.2-7 Ömer Yıldız, Dk. 84 Ali Kurt (VAN BELEDİYESPOR)

Ligin 5. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Van Belediyespor ile karşılaşan Petrolspor rakibine 3-0 mağlup oldu.

Karşılaşmayı Başkan Aydın Gülmez, AK Parti milletvekili adayı Adile Gürbüz ile birlikte çok sayıda sporsever izledi. Vanspor oyuna hızlı başlayan taraf oldu. 2. ve 7. dakikalarda  Ömer Yıldız takımı adına iki gol kaydedince Petrolspor neye uğradığına şaşırdı.  Vanspor skorda 2-0’lık üstünlük kurarken oyunda istiyatifi Petrolspor’a bıraktı. İlk yarı hiçbir varlık gösteremeyen kırmızı-beyazlı futbolcular ilk yarının sonunda sonuma odasına 2-0 mağlup gittiler.

İYİ OYUN SONUÇ GETİRMEDİ

Karşılanmanın 2. yarısına baskılı başlayan Petrolspor yakaladığı gollük pozisyonları kullanamazken. Vansporlular skoru koruma adına zamana oynadılar. Petrolsporlu futbolcuların sağlı sollu ataklarında son vuruşlarında başarı olamazken, Vanspor defansı kapanıp, fazla pozisyon vermeme adına iyi kapandı. Karşılaşmanın bu skorla bitmesi beklenirken, Vanspor kontrataktan Ali Kurt’un ayağından 3. golü kaydedince Petrolsporlu taraftarlarda ve futbolcularda bütün umutlar tükendi. Petrolspor sahasında ilk mağlubiyetini aldı.Petrolspor bu hafta deplasmanda Kastamonuspor ile karşılaşacak. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete