GÜNDEM

VATANDAŞ ANLATTI VALİ DİNLEDİ

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, mahalle buluşmalarının ikincisini gerçekleştirdi. Mahalle sakinleriyle Şerzan Kurt Parkında bir araya gelen Vali Şahin, sorunları yerinde dinledi.

VATANDAŞ ANLATTI VALİ DİNLEDİ
28-09-2020 21:11
Google News

 

Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin Seyitler Mahallesi sakinleriyle mahalle buluşmaları kapsamında Şerzan Kurt Parkı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen Vali Şahin, eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

“BİZ KONUŞMAYACAĞIZ, SİZLERİN EKSİKLİKLERİNİZİ NOT ALACAĞIZ”
Vali Şahin, “Değerli mesai arkadaşlarım Çok kıymetli Seyitler Mahallesi Sakinleri, hepinizi saygılarımla selamlıyorum. Mahalle buluşmalarımızın ikincisini Seyitler Mahallesi’nde gerçekleştiriyoruz.Bu buluşmalarda ana hedefimiz sizleri ihtiyaçlarını, taleplerini mahallemizin sorunlarını yerinde görmek ve bunlara yönelik çözüm çalışmalarını da planlamak. Özellikle 2021 yılında yapacağımız çalışmaları planlayıp hazırlamak için bir aradayız. Ağırlıkla belediyemizin çalışmaları talep edildiği için belediyemizin birim amirlerinin çoğunluğunu sizlerle buluşturduk. Ancak sorunlarınız sadece belediye hizmetleri değil elbette başka konularda var. Dolayısıyla Emniyet Müdürümüzde bizlerle beraber. Biz konuşmayacağız, sizlerin eksikliklerinizi not alacağız. Sizler konuşun sizler söyleyin. Size daha iyi bir şekilde nasıl hizmet edebiliriz onu konuşalım” dedi. 

VATANDAŞLAR TALEPLERİNİ İLETTİ
Toplantı, mahalle muhtarı ve vatandaşların talepleri ve isteklerini belirtmesiyle devam etti. Vatandaşlar, Uzaktan eğitim sorunu başta olmak üzere İnternet alt yapı sorunu, İmar sorunu, Su sorunu gibi konuları vali Şahin’e aktardı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete