GÜNDEM

VATANDAŞ, SİBADAŞ’IN ŞİKÂYET FORMUNDAN ŞİKAYETÇİ!

Siirt-Batman Doğalgaz Şirketi (SİBADAŞ)’nin web sayfasındaki talep ve şikâyet formunun çalışmadığını ileri süren vatandaşlar, kurum yetkililerini göreve davet etti.

VATANDAŞ, SİBADAŞ’IN ŞİKÂYET FORMUNDAN ŞİKAYETÇİ!
21-09-2016 21:12
Google News

SİTE AKTİF AMA DİLEK-ŞİKAYET FORMU DEVRE DIŞI

Doğalgaz Şirketi SİBADAŞ’ın www.sibadas.com.’daki web sitesinden kurumun çalışmaları ve hizmetleri ile ilgili bilgi alan doğalgaz tüketicileri, yaşanan aksaklıkları bildirmek için dilek-şikâyeti formunu tıkladı. Dilek-şikayet butonunun çalışmadığını fark eden tüketiciler, duruma tepki gösterdi. Doğal gaz konusu ile ilgili şikâyetlerini bildirmek istemelerine rağmen kuruma ulaşmakta güçlük çektiklerini dile getiren vatandaşlar, sayfadaki diğer butonların çalıştığını ancak talep ve şikâyet butonunun hata verdiğini belirterek bu hatanın bilinçli yapıldığını iddia etti.

KURUMLAR, HALKTAN KOPUK OLMAMALI

Vatandaşlar, hatanın düzeltilmesi talebiyle SİBADAŞ yetkililerine seslenerek “Kurum dediğin, halkla arasındaki bağı koparmamalı, uzak düşmemelidir. Şikâyet ve taleplerimizi size nasıl ileteceğiz? Web sitenizdeki dilek-şikâyet formu aktif olmazsa, Siirt ve Batman’daki tüketiciler, her gün kapınıza dayanıp saatlerce sıra mı beklemek zorundadır? Doğalgaz kayıtlarımızı yapmamıza rağmen kapımızın önüne doğalgaz kutuları getirilmiyor, kazılar haftalarca bitirilemiyor, bu tür şikâyetlerimizi nereye bildireceğiz?” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete