GÜNDEM

VATANDAŞA KAPI EZİYETİ

Yeni Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Batman Bölge Devlet Hastanesi’nin birleştirilmesi ile açılan Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil girişlerinde vatandaşlar sıkıntılı anlar yaşıyor.

VATANDAŞA KAPI EZİYETİ
28-02-2021 20:07
Google News

 

Acil kapısı önünde yaya giriş çıkışının olmaması, vatandaşı zorluyor. Yaya giriş çıkışı olmaması nedeniyle vatandaşlar, tel bariyerlerden atlayarak hastaneye giriyor. Batman'a yakışmayan görüntü, tepki topladı. 
YAYA GİRİŞLERİ YAPILSIN
Hastaneye farklı yaya girişlerinin açılmasını isteyen vatandaşlar “Hastanenin tek bir girişi var. Tek girişi noktası da yola çok ters, otobüs ve minibüslerde oradan geçmiyor. Hastaneye girmek için birçok vatandaş hastanenin arkasından tellerin üzerinden atlayarak giriyor. Bu çok tehlikeli bir hareket. Hastane yönetiminden hastane girişine farklı girişlerin açılmasını istiyoruz” dedi. 
MİNİBÜSLER GEÇMİYOR
Minibüslerin hastane önünden geçmediği için sıkıntı yaşadıklarını belirten Ali Genç isimli vatandaş “Hastanemiz hayırlı olsun. Çok güzel bir şekilde tasarlanmış ve faaliyete konulmuş ancak hastanenin tek bir girişinin olması büyük problem. Minibüsler hastane önünden geçmiyor arka tarafından geçiyor. Buraya gelenler hasta, o kadar yolu yürümek yerine kısa yolu tercih ederek telli bariyerlerin üstünden atlıyorlar. Bir vatandaşın ayağı takılırsa o tellere Allah korusun ölümüne kadar yol açar. İsteğimiz bu sorunun biran önce çözülmesidir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete