ASAYİŞ

“Vatandaşı üzeni üzerim”

Batman Dörtyol Kavşağında otomobiliyle drift atarak tehlikeli anların yaşanmasına neden olan sürücüye 10 bin TL para cezası kesildi.

“Vatandaşı üzeni üzerim”
08-01-2023 14:58
08-01-2023 15:00
Google News

İZLEMEK İÇİN TIKLA

Gece saatlerinde Dörtyol Kavşağında bir sürücü, otomobil ile drift atarak trafikteki sürücüleri tehlikeye attı. Bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler sosyal medyaya tepki topladı. Batman İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, o sürücünün peşine düştü.  Mobese kayıtlarından plakası tespit edilen sürücüye 10 bin TL para cezası kesilirken, ehliyetine 60 gün boyunca el konuldu. Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, sosyal medya paylaşımında “Sürücü yakalandı, 10 000 TL ceza, 60 gün ehliyet geri alındı ve adli işlem başlatıldı. Vatandaşımı üzeni üzerim” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Mehmet önen
Mehmet önen 1 yıl önce
Vatandaşını üzeni üzerim deyip bizi kandıramazsın emmiyet müdürü ben buradan ismimi soyismimi yazıyorum (Mehmet Önen) benim kapımı sebepsiz yere kıran polislerine ahlak dersi ver ve sana şikayet için emniyete geldim kimse beni takmadı görüşmek istedim sizinle randevu bile vermediler. bile bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete