SİYASET

“VATANDAŞIN GÜNDEMİ İŞSİZLİK”

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, Türkiye’de vatandaşların ilk gündeminin geçim derdi, işsizlik ve hayat pahalılığı olduğunu söyledi.

“VATANDAŞIN GÜNDEMİ İŞSİZLİK”
13-06-2021 20:25
BATMAN
Google News

Müjdeci “DEVA iktidarı inşallah açlık utancını, mutlak yoksulluk utancını temizleyecek. Hep beraber zenginleşeceğiz. Ne yazık ki vatandaşlarımızın dertleri gün geçtikçe artıyor. Ancak iktidar asıl konuşulması gereken konuların hiçbirine yüz dahi çevirmiyor. İnsanlarımızın bunca sorunu varken, her gün gereksiz yeni bir gündem maddesi ile uyanıyoruz. Bu ülkenin derdi işsizliktir, açlıktır, yüksek enflasyondur. Kendileri, yakınları varlık içinde yüzerken, on milyonların geçim derdini görmezden geliyorlar” ifadelerini kullandı.
“PARTİ KAPATMALARINA KARŞIYIZ”
HDP’ye yönelik açılan kapatma davasını değerlendiren Müjdeci, “Biz parti olarak siyasi partilerin kapatılmasına karşıyız. Siyasi partilerde rol alan siyasi partilerde görevli insanların eğer bir suç işlemişlerse hukuk karşısında hesap veriyor olmaları hukuk ilkeleri içerisinde önemlidir. Ama partinin bir kurum olarak kapatılması, kurum olarak bir ceza ile karşı karşıya kalmasına karşıyız” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete