SPOR

VE LİG BAŞLIYOR...

Batman Petrolspor, 2021-2021 sezonun ilk maçında Cumartesi Günü kendi saha ve seyirci önünde Bursa Yıldırımspor'u konuk edecek. Maçın başlama saati 15.30

VE LİG BAŞLIYOR...
03-09-2021 19:51
BATMAN
Google News

SPORCULAR YOĞUN KAMP DÖNEMİNDEN GEÇTİ

26 Temmuz'da Batman'da çalışmalarına başlayan Petrolspor, 1 Ağustos'ta 17 günlük kamp için Burdur'a gitti. Daha sonra çalışmalarını TPAO tesislerinde sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, 28 oyuncu transfer ederek, şampiyonluğa oynayacak güçlü bir kadro kurdu. Uzun bir aradan sonra seyircisiyle buluşacak olan temsilcimizde tek hedef 3 puan.

KONTEJANLI SEYİRCİ

Türkiye Futbol Federasyonun (TFF) aldığı kararla bu sezon stada sınırlı sayıda seyirci alınacak. TFF kuralları gereği, stada aşı yaptırmayan taraftarlar alınmayacak. Kapasitesine göre Bursa Yıldımıspor maçına en fazla 7500 seyirci alınacak. 

TEK HEDEF 3 PUAN

Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, Bursa temsilcisi karşısında tek hedeflerinin 3 puan olduğunu belirtirken, "Sezon başı çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Tüm transferleri sezon öncesine yetiştirdik. Aldığımız tüm oyuncuların hepsi birbirinden kaliteli futbolcular. Bizim teknik heyete ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Batmanlıların arzuladığı şampiyonluğa sezon sonu uzanmak istiyoruz. Cumartesi günü tüm taraftarlarımızı aşılarını olup sahaya davet ediyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle lige 3 puan ile başlayacağımıza inanıyoruz” dedi.

MAÇIN BAŞLAMA SAATİ 15.30

Batman Petrolspor-Bursa Yıldırımspor karşılaşması Batman stadyumunda saat 15.30'da başlayacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete