SPOR

Ve Petrolspor’u düşürdüler

2. lig Beyaz grupta kümede kalma mücadelesi veren Petrolspor, kendi sahasında Menemenspor ile 2-2 berabere kalarak ligde kalması mucizelere kaldı.

Ve Petrolspor’u düşürdüler
30-04-2023 17:51
30-04-2023 21:48
Google News

HAKEMLER: Ozan Ergün** Hasan Hüseyin Tetik** Ferdi Karadoruk**

BATMAN PETROLSPOR: Cihan Şentürk* Şahin Şafakoğlu* Yusuf Onur Arıkan* Gökhan Köseoğlu* Okan Toprak** Serdar Güncü* Ferdi Konak* Mahsun Çapkan* Tuncay Fındıkcı* Hüseyin Çolak** Ozan Karabacak***  

MENEMENSPOR: Oktay Kancı** Oğuzhan Açıl** Emre Keskin** Bedirhan Altunbaş*** Gençer Cansev** Ferhat Çulcuoğlu** Ziya Alkurt** Oğuzhan Aydoğan** Mertcan Açıkgöz** Muhammed Enes Yılmaz** Bora Göymen***   

GOLLER : DK. 45 ve 76 Ozan Karabacak – Dk, 64 Bedirhan Altınbaş, Dk. 90 Enes Yılmaz

 

Son haftalarda kulüp içinde yaşanan olumsuz hava Melemenspor maçına yansıdı. Menemenspor maçına iyi başlayan Petrolspor, rakibine oranla daha üstün oynadı. Orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın 45. Dakikasında Ozan Karabacak kafa ile topu filelere gönderince Petrolspor ilk yarıyı 1-0 önde kaparak soyunma odasına girdi.

EN UZUN 2. YARI

Karşılaşmanın 2. Yarısına her iki takımda temkinli başladı. 64. Dakikada Petrolspor defansının hatasını affetmeyen Bedirhan skorda eşitliği sağlayan golü attı. Petrolspor baskılı oyunu ile 2. Golü Ozan Karabacağın ayağından kazandı. Skor 2-1 olunca Petrolspor skoru korumasını bilemedi ve hata üstüne hata yaptı. 90. Dakikada Fatih Gök yüzde yüz gollük pozisyonu kaçırınca kontratağa çıkan Menemenspor beraberlik golünü 90 + 1’de kazandı. Ve Petrolspor bu skorla ligde kalması mucizelere kaldı.

BU TAKIMI YÖNETİCİLER DÜŞÜRDÜ

Son haftalarda kulüpteki sorunları çözemeyen Petrolspor yönetimi takımın düşmesine çanak tuttu. Düzcespor deplasmanında galibiyet ile dönen takımda teknik heyet İlker ve Melihi  kadro dışı bıraktı. Düzceden dönen takımın ilk idmanında kadro dışı kalan 2 futbolcu idmana çıkınca Petrolspor teknik direktörü Nihat Balan telefonunu kapatarak kayıplara karıştı. Akşam saatlerinde Nihat Balan’a ulaşan Petrolspor yönetimi sorunu çözdü ama takımdaki uyum ve moral bozukluğu Melemenspor maçına yansıdı.

LİGDE KALMAK MÜCİZELERE KALDI

En yakın rakibi İnegölspor’un  2 puan gerisinden takip eden Petrolspor kalan 3 maçını kazanması ve rakiplerin puan kaybetmesi gerekir. Petrolspor bu hafta sonu deplasmanda Ispartaspor ile karşılaşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
İdris
İdris 12 ay önce
Bu takımı Amed Spor ve onun yandakçıları düşürdü
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete