GÜNDEM

VEKİL ADAYI GÜRBÜZ, BOŞ DURMUYOR

AK Parti Batman Milletvekili Adayı Av. Adile Gürbüz, 1 Kasım Erken Genel Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında halkla bir araya gelen Gürbüz, AK Parti iktidarı döneminde yapılan çalışmalara ilişkin önemli bilgiler vererek 1 Kasım seçimleri için destek istiyor.

VEKİL ADAYI GÜRBÜZ, BOŞ DURMUYOR
08-10-2015 20:16
Google News

ÖZGÜR DER’İ ZİYARET ETTİ

Özgür Der’e yaptığı ziyarette derneğin çalışmalarına ilişkin bilgi alan Milletvekili Adayı Adile Gürbüz, yaptıkları hizmetlerden dolayı dernek başkan ve yönetim kurulunu tebrik etti.

DİŞ HASTANESİNDEYDİ

Seçim çalışmaları kapsamında Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni de ziyaret eden Gürbüz, hastalara ve sağlık personellerine karanfil takdim etti. Diş Sağlığı Merkezinin ardından Gürbüz, hayatını kaybeden AK Parti’li Zeki Sevik’in taziyesini ziyaret ederek Sevik Ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu.

HALKLA BULUŞUYOR

Gürbüz, ev ve işyerlerini de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Yaptığı ziyaretlerde gündeme ilişkin sohbetlerde bulunan Vekil Adayı Gürbüz, esnafın sorunlarını dinleyerek taleplerini not etti. Düğün törenlerine giderek yeni evlenen çiftlere mutluluklar dinleyen Gürbüz, hasta ziyaretlerini de ihmal etmedi. Gürbüz, eski teşkilat üyelerine yönelik gerçekleştirdiği nezaket ziyaretlerinde ise AK Parti’nin seçim beyannamesi hakkında bilgi verdi. Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)’nin toplantısına da katılım sağlayan Gürbüz, seçim çalışmalarının yoğun bir şekilde devam edeceği bilgisini verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete