SİYASET

Vekil Adayı Ramanlı;

“Sorunlar çok, çözecek irade gerekiyor”

Vekil Adayı Ramanlı;
19-04-2023 17:20
19-04-2023 16:57
Google News

Hüda Par Batman Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı, basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ramanlı, kentin birçok sorunu olduğunu ve bu sorunları meclise gittiklerinde çözmek için güçlü bir irade sergileyeceklerini söyledi.

BATMAN’IN GÜÇLÜ LOBİYE İHTİYACI VAR

Batman'ın sahiplenilmeye, sahiplenilmeye ve güçlü bir lobiye ihtiyaç duyulduğunu belirten Ramanlı “Türkiye'nin diğer şehirlerin kalkınmışlığını, gelişmişliğini, kentleşme serüvenini karşılaştırdığımızda Batman'ın mevcut durumu hak etmediğini görüyoruz. Her şeyden önce Batman'ın sahiplenmeye, sahiplenilmeye ve bir lobiye ihtiyacı var. Bugün AK Parti Adayları olarak bu sinerjiyi yakaladığımızı düşünüyoruz. Başta Ferhat Bey olmak üzere AK Parti listelerinden aday olmuş arkadaşlarımın tamamının Batman'ı sahiplenici bir rol üstleneceğinden hiçbir şüphem yoktur” dedi.

TIP FAKÜLTESİ ELZEM İHTİYAÇ

Batman'a Tıp Fakültesi kazandırılması gerektiğini belirten Ramanlı “Meclise gittiğimizde Batman için önceliklerimizden biri Tıp Fakültesi olacak. Gençlerimizin karşılaştığı uyuşturucu belası ile etkin mücadele edilmesinin takipçisi olacağız. Batman'ın ulaşım sorunu var. Diyarbakır ve Siirt hatta Mardin yollarında bölünmüş yollardan mahrum olan Batman’ın bu görüntüden artık kurtulması gerekiyor. 10 yıllardır bitirilememiş Diyarbakır-Batman karayoluna neşter vurulması gerekiyor. Bunun takipçisi olacağız. Çitçimizin ve hayvancılıkla uğraşan köylümüzün kalkındırılması gerekiyor. Batman'ın güzide verimli tarım arazileri var. Hayvancılığa uygun alanları var. Bunların değerlendirilmesi gerekiyor. Dar gelirliler için TOKİ imkânlarının seferber edilmesi gerekiyor. Kira artışlarından kaynaklı sorunların azaltılması sorunlarının takipçisi olmak istiyoruz. Sorunlarımız çok ve bunların çözümü için bir irade olması gerekiyor” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Mayıs 2024 e-gazete