SİYASET

VEKİL ADAYLARI, BASINLA BULUŞTU

“5 vekilin tamamına talibiz”

VEKİL ADAYLARI, BASINLA BULUŞTU
28-05-2018 22:02
Google News

AK Parti Batman Milletvekili Adayları, Batman’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi.

Milletvekili Adayları Ziver Özdemir, Murat Güneştekin, Mehmet Şat, Murat Çiçek ve Ayla Işık ile İl Başkanı Cemalettin Gözkeser ve SKM Başkanı Gürsel Parça’nın katıldığı iftar programında 24 Haziran Seçimleri konuşuldu.

“BÜTÜN ÇALIŞMALARIMIZI 5-0’A GÖRE YAPIYORUZ”

1. Sıra Milletvekili Adayı Ziver Özdemir “Ak Parti’yi çok tanıyorsunuz, anlatmaya gerek yok. 15–16 yıldır yaptığı yatırımlar, ortada. Yeni sistemde Batman’ın vekil sayısı 5’e yükseldi. Batman’da 5 milletvekilinin tamamına talibiz” dedi.

“TIP FAKÜLTESİNİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

2. Sıra Milletvekili Adayı Murat Güneştekin “AK Parti’de eğitimden sağlığa, cumhuriyet tarihinden bu yana yapılmayan bir yatırım süreci yaşadık. Batmana Tıp Fakültesi kurulmasını bizler de isteriz. Üniversite senato kararıyla birlikte, elimizden geleni yapacağız. İlk hedefimiz 500 yataklı eğitim araştırma hastanesini ilimize kazandırmak ve TIP Fakültesi için gerekli altyapıyı sağlayarak bu projeyi Batmanımıza kazandırmak olacak” dedi.

“KADIN VE ENGELLİ HAKLARINDA ÇALIŞACAĞIZ”

3. Sıra Adayı Mehmet Şat, seçimin huzur ortamında yapılmasını temenni ederken, 4. Sıra Adayı Murat Çiçek ise toplumun benimseyeceği bir dil ve siyasi üslup kullanacaklarını belirtti. Kadın Milletvekili Adayı Ayla Işık da kadın hakları, engelli hakları ve hizmet noktasında üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu belirtti. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
16 Mayıs 2024 e-gazete