GÜNDEM

Vekil Nasıroğlu, babasının hayatını anlattı

Necat Nasıroğlu İlkokulu'nda Türkiye'nin en büyük sosyal sorumluluk projesi kapsamında Tarih Yazan Çocuklar projesi düzenlendi. 

Vekil Nasıroğlu, babasının hayatını anlattı
10-01-2024 16:35
10-01-2024 16:36
BATMAN
Google News

Batmanlı hayırsever merhum iş insanı Necat Nasıroğlu'nun hayatının da canlandırıldığı projede 100 önemli şahsiyet arasında bulunan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi, Sezai Karakoç, Nasrettin Hoca, Fatih Sultan Mehmet, Nene Hatun ve Aziz Sancar’ın hayatı anlatıldı. Programda çocuklar, okudukları kahramanların karakterlerine bürünüp canlandırmalar yaptı. Çocukların sanal ve sahte kahramanlar yerine tarihe mal olmuş değerli şahsiyetleri tanımaları ve milli bilinç kazanmaları amacıyla gerçekleştirilen projede konuşan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, etkinliği anlamlı bulduğunu söyledi.

BABASININ VİZYONUNU ANLATTI

Rahmetli babasının hayattayken eğitime çok önem verdiğini hatırlatan Nasıroğlu "Babam rahmetli okula gitmemiş. O yüzden okumaya çok önem verirdi. Babamız gibi biz de eğitime önem veriyoruz. Babamızın adını taşıyan bu okulda başarılı öğrencilerin yetişmesini istiyoruz. Geçtiğimiz günler de rahmetli babam Necat Nasıroğlu'nun ölümünün 6 yıl dönümüydü. O hayatında hep çalışma, üretme, istihdama katkıda bulunmak ve yeni nesile iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıp projeler üretirdi.  Babam hayata geçirdiği tüm yatırımlarda çocuklarımızın ve gençlerimizin kendilerini geliştirebilmeleri, sosyal becerilerini arttırmayı, donanımlı bireyler olarak büyümelerini sağlamayı hedeflerdi" dedi. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete