GÜNDEM

Vekil Nasıroğlu’ndan iddialı sözler; “Batman'da ezber bozduk”

Batman Belediyesi tarafından yeşil kuşak ağaçlandırma projesinin lansmanı gerçekleştirildi.

09-02-2024 17:49
09-02-2024 17:50
BATMAN
Google News

Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenen programda konuşan AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, yeşil kuşak ağaçlandırma projesiyle Batman'ın kabuk değiştirdiğini belirterek “Geçen hafta OSB'ye geldiğimizde burayı ağaçlandırmayı hedeflemiştik. Çalışmalara bir haftada başladık. Yeşil kuşak ağaçlandırma projesiyle Batman kabuk değiştiriyor” dedi.

YEŞİL KUŞAK PROJESİYLE YAŞANABİLİR BİR KENT İNŞA EDECEĞİZ

Batman'da bilinen ezberleri bozduklarını ve zihniyet devrimi gerçekleştirdiklerini dile getiren Nasıroğlu “Yatırımcıları teşvik edelim ve gerekirse ayaklarına kırmızı halı serelim. 500 yatırımcı yer bekliyor. Bunun üzerine bir hedef koyduk. OSB'lerin sayısını artıralım dedik. Gelen yatırımcılara ihtiyaçları kadar yer tahsis edeceğiz. Amacımız bir yandan OSB'ler kurup istihdam yaratmak bir yandan yaşanılabilir bir şehir inşa etmek. Sanayi kurup istihdam sağlayacağız. Çevre düzenlemesiyle ve yeşil kuşak projesiyle yaşanabilir bir kent inşa edeceğiz. 280 kilometre bir yeşil kuşaktan bahsediyoruz. Yolun sağını ve solunun ağaçlarla kuşanması son derece kıymetlidir” dedi.

İLK KAZMA 11 KASIM’DA VURULDU

Vali ve Belediye Başkanvekili Ekrem Canalp ise ağaçlandırma projesine ilk kazmayı 11 Kasım'da vurduklarını hatırlatırken “Batman’a girdiğinizi tabela ve levhalardan değil, yeşil bir kuşaktan anlayacaksınız. Sağlı-sollu bitmiş olan bütün duble yollarımızın her iki tarafında serviler duvar gibi, yeşil kuşak gibi olacak” dedi. (Yasin Emrak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete