SİYASET

Vekil Nasıroğlu, üç bakanla Batman’ı görüştü

Bakanlıklar nezdinde görüşmeler gerçekleştiren Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman'ın sorunlarının çözülmesi noktasında girişimlerini sürdürüyor.

Vekil Nasıroğlu, üç bakanla Batman’ı görüştü
03-08-2023 15:15
03-08-2023 13:54
BATMAN
Google News

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'i ziyaret etti. Ziyaretlerinde Batman'da yürütülen ve hedeflenen çalışmalara ilişkin bilgi veren Nasıroğlu, Batman için planlanan projeleri görüştü.

ŞEHİR GİRİŞ YOLLARI, UÇAK SEFERLERİ VE HIZLI TREN PROJESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu’nu ziyaret eden Nasıroğlu, Diyarbakır-Batman Yolu Diktepe geçişi kısmı, Batman-Hasankeyf ve Batman-OSB yolunun bir an önce bitirilmesi konularını görüştü. Batman’a mevcut uçak seferlerinin artırılması ve hızlı tren projesine Batman'ın dahil edilmesi talebini ileten Nasıroğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Bakanına ise yarım kalan projelerin bitirilmesi ve yeni projelere onay verilmesi hususunu iletti. Nasıroğlu, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Gizligider'le Batman Sol Sahil sulaması, içme suyu ve tarım faaliyetleri hattında bilgi aktardı.  Nasıroğlu, kalkınma hamlesiyle Türkiye Yüzyılına yakışır bir Batman'ı ortaya çıkaracaklarını belirtirken “Üç Bakanımıza Batman’a ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bakanlarımızı şehrimize davet ettik, inşallah en yakın zamanda program yapacaklarını belirterek tüm Batmanlılara selamlarını ilettiler” dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete