SİYASET

VEKİL ÖZDEMİR, TEK TEK ANLATTI

“Parayla kadro satma, uyuşturucu, hastane ve uçak sorunu gündemimde”

VEKİL ÖZDEMİR, TEK TEK ANLATTI
19-08-2019 21:45
Google News

 

Batman'da AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya, İl Başkanı Av. Akif Gür ile partililer katıldı.
AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, TPAO, TPİÇ, TEİAŞ ve DEDAŞ ile ilgili problemleri bizzat Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına ilettiklerini belirtirken “TPAO ve TPIC’in petrol arama faaliyetleri sırasında ağır iş makinelerinin Batman ve Köy Yollarına verdiği zararları aktardık, hibe asfalt talebinde bulunduk. Batman Ek Sanayi Sitesinin enerji ve altyapı ihtiyacının karşılanması için görüşmeler yaptık” dedi.
“YENİ CEZAEVİ VE HASTANELERİN TAKİPÇİSİYİZ”
Yapımı süren Beşiri Cezaevi’nin, Şubat 2020’de faaliyete gireceğini belirten Özdemir “Burada 800 personel istihdam edilecek. 200 yatak kapasiteli olarak yatırım programına alınan devlet hastanesinin 500 yataklıya dönüştürülmesi için Sağlık Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Strateji Bütçe Başkanlığı ile görüşüyoruz. Mevcut hastanelerden birinin Eğitim ve Araştırma Hastanesine dönüştürülmesini talep ettik. Batman Hastanelerinin durumlarını görmeleri için Sağlık Bakanımızı Batman’a davet ettik. 300 yataklı Kadın Doğum Hastanesinin hızla bitirilmesi için gerekli görüşmeleri yaptık” dedi.
“UÇAK SEFERLERİNİN ARTTIRILMASINI İSTEDİK”
Batman’da uçak sefer sayılarının artırılması için girişimlerde bulunduklarını aktaran Özdemir, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, THY Genel Müdürlüğü nezdinde görüşmeler yapıyoruz, uçaklardaki arızalar da yazılım güncellenme sorunundan sonra ortadan kalkacak” dedi.
“İKİ ÖNEMLİ SORUN, GÜNDEMİMİZDE”
Özdemir, uyuşturucu sorunu ile ilgili “Batman’da uyuşturucu madde kullanımı şikâyetlerinin takipçisiyiz. Sağlık Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı alımlarında para karşılığı işe alındığı iddiaları, tarafımızca iletiliyor. Bize ya da emniyete ihbar edilmesi halinde vatandaşlarımızın yanında olacağız” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete