SİYASET

Vekil Ramanlı, Bursa’da konuştu; “Bizi kimse ayıramayacak”

Hüda Par Bursa İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Şehid Yasin Börü ve arkadaşları anma programında konuşan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı “Bir daha hiç kimse bizi birbirimizden ayıramayacak” dedi.

Vekil Ramanlı, Bursa’da konuştu; “Bizi kimse ayıramayacak”
10-10-2023 12:37
10-10-2023 12:40
BATMAN
Google News

9 yıl önce Kurban Bayramı'nda muhtaç ailelere kurban eti dağıtırken öldürülen Şehid Yasin Börü ve arkadaşları için anma programı düzenlendi. Hüda Par Bursa Gençlik Kolları tarafından Osmangazi’de düzenlenen programa İlahiyatçı-Yazar Mehmet Göktaş, Hüda Par Batman Milletvekili ve Parti Sözcüsü Serkan Ramanlı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Hüda Par Bursa İl Başkanı Mehmet Şimşek ve STK temsilcileri katıldı.

6-8 Ekim tiyatro gösterimi ve sinevizyon gösterilerinin yer aldığı programda konuşan Batman Milletvekili Ramanlı “Bizler öldürülürsek de sürgüne gitsek de darağaçların da asılsak da inşallah davamızdan vazgeçmeyeceğiz. Biz bir Rabbe inanan, o kutlu peygamberin ümmetiyiz. Bizi birbirimizden ne kadar ayırmaya, birbirimize ne kadar düşman etmeye çalışsalar da gün geliyor işte bugün Bursa'da, Türkiye’nin farklı illerinde olduğu gibi kardeşliğimizi yeniden tahkim ediyoruz, yeniden hatırlıyoruz ve ahdimizi yeniliyoruz. Bunun önüne hiç kimse geçemeyecektir. Türlü türlü örgütlerle türlü türlü projelerle Müslümanları birbirinden habersiz kılmaya çalıştılar. Yasin ve arkadaşlarında olduğu gibi onlarca, yüzlerce hatta binlerce Müslüman, Doğu'daki kardeşlerinden hiçbir haber alamadılar, seslerini onlara duyuramadılar ama inancıyla, iradesiyle dimdik durarak bugünlere geldiler. FETÖ'cüsü, PKK'lısı, 28 Şubatçısı Doğu'daki Müslüman kardeşlerin önüne, batıdakilere sesi ulaşmasın diye perdeler ördüler. Munzur'un, Toroslar’ın, Süphan'ın, Ağrı'nın o temiz suları Küre'nin, Kaçkar'ın, Erciyes'in, Uludağ'ın sularına karışmasın, birbiriyle mayalanmasın diye çok çaba sarf ettiler ama emellerine ulaşamadılar” dedi. Program, yapılan dua ile sona erdi. (Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete