SİYASET

Vekil Ramanlı, Çay Sakinlerini dinledi

Mahalle Buluşmaları kapsamında Çay Mahallesi Sakinleri ile buluşan Hüda Par Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, halkın seçimde değil, her zaman ve her yerde vekili olduklarını kaydetti.

Vekil Ramanlı, Çay Sakinlerini dinledi
24-08-2023 15:00
24-08-2023 14:53
BATMAN
Google News

Ramanlı, Mahalle Buluşmaları kapsamında Çay Mahallesi Sakinleri ile bir araya geldi. Çay Mahallesi Eshab’ul Kehf Camii yanında bulunan parkta toplanan mahalle sakinleri ile buluşan Ramanlı, olimpik yüzme havuzu çevresinde aydınlatma eksiği, doğalgaz sıkıntısı, uyuşturucu bağımlıları ve hırsızlık sorunlarına ilişkin şikayetleri dinledi. Altyapı olmadığı için kanalizasyon sularının açıkta aktığını belirten Mahalle Muhtarı Niyazi Alper “2128 ve 2112 sokaklar arasında yaya köprüsüne ihtiyacımız var. Çevre yolu eksiğimiz var, Çay Mahallesi ve 19 Mayıs Mahallelerinde semt pazarımız yok” dedi.

Ramanlı, doğalgaz konusunda Aksa Doğalgaz İl Müdürü Yusuf Demirtaş ile görüştüklerini söyledi.  Diğer sorunları Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ve ilgili kurumlara iletileceğini söyleyen Ramanlı “Biz halkımızın seçimde değil her zaman ve her yerde vekiliyiz” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
3 Nisan 2024 e-gazete