SİYASET

Vekil Ramanlı’dan iki kuruluşa övgü; “Batman’ın talihi…”

Hüda Par Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, TPAO ve TPIC Bölge Müdürleri ziyaretlerinde, TPAO ve TPIC’in Batman’ın talihini belirleyen kuruluşlar olduğunu belirtti.

Vekil Ramanlı’dan iki kuruluşa övgü; “Batman’ın talihi…”
23-08-2023 10:27
23-08-2023 14:30
BATMAN
Google News

Batman’da ziyaret ve programlarına devam eden Ramanlı, petrol şehri Batman’ın en köklü kurumlarından olan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) ve Turkish Petroleum International Anonim Şirketini (TPİC) ziyaret ederek çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir, çalışmaları hakkında Milletvekili Ramanlı’ya bilgi verdi. Yeni saha çalışmaları konusunda TPIC Batman Bölge Müdürü Ergin Yavaş da Şırnak’ta bulunan yeni kuyular hakkında genel bilgilendirmede bulundu. Petrol şehri Batman’ın petrol ile özdeşleştiğini ve Batman’ın gelişiminde ve büyümesinde çok büyük katkılarının olduğunu belirten Ramanlı, “TPAO ve TPIC ilimizin talihini belirleyen kuruluşlardır. İki kurumun çalışmaları ve Batman geneli sağladıkları istihdamdan dolayı önemli bir yere sahiptirler. Köklü bir geçmişe sahip olan TPAO, Batman’ı Batman yapan yegâne kuruluşlardan biridir” dedi. (Yasin Emrak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete