GÜNDEM

Vekil Ramanlı’dan köylere vaat

“Sorunlar çözüme kavuşacak”

Vekil Ramanlı’dan köylere vaat
14-08-2023 14:00
14-08-2023 14:04
Google News

Hüda Par Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Balpınar Beldesi’ne bağlı Zorko ve Segirkan Köylüleri ile bir araya gelerek sorunların çözüme kavuşacağı vaadini verdi.

KÖYLÜLER ANLATTI, RAMANLI DİNLEDİ

Ramanlı, Balpınar (Gresira) Beldesi’ne bağlı Zorko ve Segirkan Köylerini ziyaret etti. Köy sakinleri, her yaz meydana gelen boğulma vakalarından yakındı. Kum ocaklarının her geçen gün arttığı ve boğulma vakalarına ortam hazırladığını söyleyen köylüler, ilgili birimlere başvurduklarını belirtti.

Köy yollarının bozuk olmasından yakınan köylüler, Devlet Su İşlerinin (DSİ) sulama projelerinden yararlanmak istediklerini dile getirdi. Milletvekili Ramanlı, kum ocakları ve boğulma vakaları sorunlarını çözmek için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Yol sorunu ile ilgili İl Özel İdaresi ile irtibata geçeceklerini söyleyen Ramanlı, yolların çözümü için daha önce İl Özel İdaresini ziyaret ederek çalışmaları yerinde incelediğini belirterek, sorunun en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını ifade etti.

Ramanlı, DSİ ile gerçekleşecek olan görüşmelerinde bu konu üzerinde duracaklarını söyledi.

Gençlerin dile getirdiği internet sorunu ile ilgili olarak Ramanlı, kurum ziyaretleri kapsamında Türk Telekom ile de bir araya geleceklerini ifade ederek, sorunun çözümleyeceklerini söyledi. (Hüda Par Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete