SİYASET

Vekil Ramanlı’dan Sözcü’ye yanıt;

Hüda Par Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Kürtçe seçmeli ders çağrısını eleştiren Sözcü Gazetesine trajikomik ifadelerle yanıt verdi.

Vekil Ramanlı’dan Sözcü’ye yanıt;
09-02-2024 00:00
08-02-2024 18:27
Google News

SÖZCÜ, RAMANLI’NIN OKUL ZİYARETİNİ ELEŞTİRDİ

Sözcü Gazetesi, Ramanlı’nın Kürtçe seçmeli ders çağrısını eleştirerek ‘makbul Kürt siyasetçi’ tarifini yaptı. Manşetinde “Cumhuriyete darbe diyen Hüda Par'lı belediye başkan adayının okulda ne işi var” ifadelerini manşete alan Sözcü’ye Milletvekili Ramanlı da sosyal medya hesabından gönderme yaptı.

RAMANLI, SOSYAL MEDYADAN CEVAP VERDİ

Ramanlı, sosyal medya paylaşımında “Sevgili Sözcü’m, Tabi senin sevdiğin makbul Kürt siyasetçi ya çıkıp dağa davet etmeli ya düşüp cezaevine sürüklemeli ya da ihale ve kadro peşinde koşmalı. Öyle diline, inancına, kültürüne, medeniyetine sahip çıkması senin işine gelmez. Sinirden tırnaklarını yediğini biliyorum ama çatlasan da güzel Kürtçemize sonuna kadar sahip çıkacağız. Biliyorsun sağlığın benim için önemli. Varsa dilaltı haplarını, şeker ve tansiyon ilaçlarını sakın ha yanından ayırma çünkü yarın Cuma namazından sonra Kürtçemiz için yürüyeceğiz ve orada göreceklerin kimyanı bozabilir. Ama emin ol sana da iyi gelecek. Bana güven” ifadelerini kullandı. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Cem
Cem 3 ay önce
Kürtçeyi savunan partiye bak savunuyorlar pek inandırıcı değil .
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete