GÜNDEM

Vekiller bayramda boş durmadı

Kurban bayramı ile birlikte Batman Milletvekilleri de boş durmadı. Kurum, dernek, köy ve mahalle ziyaretleri gerçekleştiren vekiller, vatandaşlarla bir araya geldi.

Vekiller bayramda boş durmadı
03-07-2023 01:01
02-07-2023 16:24
Google News

YEŞİL SOL VEKİLLERİ, MAHALELERİ GEZDİ

Yeşil Sol Parti Batman Milletvekilleri Keskin Bayındır, Zeynep Oduncu ve Mehmet Rüştü Tiryaki, parti binasında ve mahallelerde vatandaşlarla bayramlaştı.

VEKİL RAMANLI, BATMANLILARLA BAYRAMLAŞTI

Hüda Par Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, kurban bayramı namazını Karşıyaka’da bulunan Yeni Cami’de kıldı. Vekil Ramanlı, namazdan sonra vatandaşlarla bayramlaştı. 

VEKİL RAMANLI, ACILI AİLEYLE GÖRÜŞTÜ

Hüda Par Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yüksekten düşerek ölen 4 yaşındaki Habibe Oğuz’un ailesini ziyaret etti. Hüda Par Gençlik Kollarının düzenlediği gençlik şöleninde fotoğraf çektirdiği Habibe Oğuz’un vefat haberini alan Serkan Ramanlı, küçük kızın ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi.

VEKİLLER BAYRAMLAŞTI

Hüda Par Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman Valiliği ve AK Parti İl Başkanlığının bayramlaşma törenine katılarak AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve vatandaşlarla bayramlaştı. Kültür Merkezinde düzenlenen bayramlaşmaya katılan Milletvekili Ramanlı, ilçe ve belde belediye başkanları, STK temsilcileri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

KÜLLİYEDE BAYRAMLAŞMA…

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve Vali Ekrem Canalp, bayram namazını Necat Nasıroğlu Külliyesi'nde kıldı. Vali Canalp ve Vekil Nasıroğlu, çocuklara yakın ilgi gösterdi.

SAADET PARTİLER BAYRAMLAŞTI

Saadet Partisi Batman İl Teşkilatı, kurban bayramının ikinci günü AGD binasında bayramlaşma tören düzenledi. İl Başkanı Mustafa Yıldız ve AGD Batman Şube Başkanı Abdurrahim Demirtaş, katılımcıların bayramını kutladı. Bayram ikramlarının yapıldığı program, öğle namazının kılınması ile sona erdi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete