GÜNDEM

Velilerin okul önlerindeki telaşlı bekleyişi…

Sokak ve uyuşturucu çetelerinin kol gezdiği Batman’da okul önleri, telaşlı velilerce mesken tutulmaya başlandı. Çocuklarını sabah okula getirip, akşam ders bitiminde okuldan almaya gelen veliler, sokak çeteleriyle baş edilememesinden yakınıyor.

Velilerin okul önlerindeki telaşlı bekleyişi…
05-12-2017 20:40
Google News

OKUL ÖNLERİ ANA BABA GÜNÜ…
Batman’ın özellikle kenar semtlerinde bulunan okullar, ders başlama ve bitiş saatlerinde ana baba gününe dönüyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan ders programı için çocuklarını kollarından tutup okula götüren veliler, ders bitimine yakın saatlerde okul önlerinde nöbet tutmaya başlıyor. Son ders zilinin çalması ile birlikte çocuklarını alıp eve dönen anne-babalar, sokak çeteleri ve uyuşturucu satıcılarıyla mücadelenin yetersiz olduğunu savunuyor.


VAKIFBANK OKULU ÖNÜNDE DÜŞÜNDÜREN MANZARA…
Kentteki diğer okullar gibi Pazaryeri Mahallesi Nergis Caddesi’nde bulunan Vakıf İlköğretim Okulu da öğrenci velilerinin kaygılı bekleyişi ile gündeme gelmeye başladı. Her gün düzenli biçimde, ders bitiş saatinde okulun önünde toplanan veliler, kaldırımlarda oturarak ya da okul duvarına yaslanarak çocuklarını bekliyor. Soğuk havaya rağmen son ders ziline kadar nöbet tutan veliler, uyuşturucu satıcılarıyla mücadelenin yetersiz olduğunu savunuyor. (Yusuf Kavak)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
8 Mayıs 2024 e-gazete