GÜNDEM

VEYSEL’İN ANISINA YARIŞMA DÜZENLENİYOR

10 Ekim 2015’te Ankara’da Barış Mitingine yönelik düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden 9 yaşındaki Veysel Atılgan’ın anısına resmim yarışması düzenleniyor.

VEYSEL’İN ANISINA YARIŞMA DÜZENLENİYOR
15-11-2015 17:00
Google News

KESK, TTB, TMMOB ve DİSK bileşenleri tarafından organize edilen Barış Mitingine babasıyla birlikte katılan,  bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden Batmanlı Veysel Atılgan’ın adını taşıyan resim yarışmasında “çocuk gözüyle barış” teması işlenecek. Yarışmanın detaylarına ilişkin yapılan bilgilendirmede “Her yarışmacı yarışmaya yalnız bir resimle katılabilir. Resimler 35x50cm ölçülerinde resim kâğıdına yapılacaktır. Her türlü resim tekniği ve boya malzemesi serbesttir.(sulu boya, pastel boya, kuru boya). Kırıştırılmış ve yıpranmış resimler kabul edilmeyecektir. Resimlerin ön yüzünde kesinlikle hiçbir bilgi yazılmayacaktır ve yarışmacılar eserlerinin arka yüzüne etiketi formatına uygun olarak dolduracaktır” denildi.

DERECE YAPAN RESİMLER ÖDÜLLENDİRİLECEK

Yarışmada ilkokul ve ortaokul kademeleri ayrı ayrı olmak üzere birinci seçilen eser sahibi öğrencilere tablet bilgisayar, ikinci seçilen eser sahibi öğrencilere 250 TL hediye çeki, üçüncü seçilen eser sahibi öğrencilere 150 TL hediye çeki verileceği belirtildi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete