SPOR

VEYSEL KARANİ İHL, BATMAN 1.’Sİ

Batman’da son 2 yılda birçok branşta aldığı başarılarla adından söz ettiren Veysel Karani İmam Hatip Lisesi Spor Proje Okulu, başarılarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

VEYSEL KARANİ İHL, BATMAN 1.’Sİ
08-12-2021 05:24
08-12-2021 06:14
BATMAN
Google News

VEYSEL KARANİ İMAM HATİP LİSESİ BATMAN 1.’Sİ

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde gerçekleştirilen Şehit Öğretmen Şenay Şenay Aybüke Yalçın Oryantiring Müsabakalarında Veysel Karani İmam Hatip Lisesi Spor Proje Okulu 3 takım ile katıldı. Gençler bireysel müsabakalarda okul öğrencilerinden Enes Çakar Batman ikincisi, Yakup Kaya Batman üçüncüsü oldu. Gençler Oryantiring takım müsabakalarında ise Veysel Karani İmam Hatip Lisesi Batman Birinciliğini göğüsledi. Yıldızlar oryantiring kategorisinde bireysel Birinci ve İkincilik Veysel Karani İmam Hatip Lisesinin oldu. Takım olarak da Birinci ve İkinci yine Veysel Karani’nin oldu. Küçükler Oryantiring Müsabakasında da aynı başarıları sürdüren okul öğrencileri, hem bireysel hem takım olarak Batman birinciliği, ikinciliği ve üçüncülüğü aldı.

BOCCEDE İLK ÜÇ DERECE, VEYSEL KARANİ’NİN

Aynı gün Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Bocce Müsabakalarında Batman Birinciliği, Batman İkinciliği ve Batman Üçüncülüğü yine Veysel Karani İmam Hatip Spor Proje Okulunun oldu. Mardin’de yapılan atletizm yarışlarına takım olarak katılım sağlayan Veysel Karani İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri Bölge Üçüncüsü olup Diyarbakır 2. etap bölge müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Alınan başarıların tesadüf olmadığını belirten Veysel Karani İmam Hatip Lisesi Spor Proje Okulu Müdürü Mehmet Siraç Dadak, hedeflerinin Türkiye derecelerinin yanı sıra ulusal ve uluslararası arenada Batman’ı temsil etmek olduğunu söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?