SPOR

VEZİR "3. LİG, GÜÇLÜ OLMAYI GEREKTİRİYOR"

Spor-Toto 3. Lig temsilcimiz Petrolspor’un Teknik Direktörü Hasan Vezir, Petrolspor’un mücadele edeceği ligi değerlendirdi.

VEZİR "3. LİG, GÜÇLÜ OLMAYI GEREKTİRİYOR"
15-07-2016 20:52
Google News

Gazetemize açıklamalarda bulunan Petrolspor’un yeni Teknik Direktörü Hasan Vezir “3. ligler mücadele etmeyi, daha güçlü olmayı gerektiren bir lig. O yüzden kalitenizin olması çok önemli ama kalite ile gücü birleştirmek lazım” dedi. Pazartesi günü Batman’a gelip göreve başlayacağını belirten Teknik Direktör Hasan Vezir, başarı için yönetim,  teknik heyet ve taraftarlar arasındaki dayanışmayı arttıracaklarını dile getirdi. 

“KALİTELİ BİR KADRO KURACAĞIZ”

Görevi kabul ettiği ilk günden itibaren takım içerisinde yapılması gerekenler hakkında yoğun bir çalışma temposuna girdiklerini belirten Teknik Patron Hasan Vezir, takımın çok kaliteli oyunculara sahip olduğunu ancak oyuncuların ligi önemsemesi gerektiğinin altını çizendi.

Teknik Patron Vezir “3. ligler mücadele etmeyi gerektiren bir lig. Güçlü olmayı gerektiren bir lig. O yüzden kalitenizin olması çok önemli ama kalite ili gücü birleştirmek lazım. Biz de ilk günden itibaren bunu gerçekleştirmeyi çalışıyoruz. Kaliteli bir kadro kurup, lige iyi başlamak hedefimiz” dedi. 

“KAMPTA GÜÇ DEPOLAYACAĞIZ”

Kamp süresine kadar iç ve dış transferi bitirmeyi düşündüklerini belirten Teknik Direktör Hasan Vezir “Yeni bir binanın temelini atmaya başladık. Temeli sağlam yapmak istiyoruz. Temel sağlam olmazsa ayakta duramaz. Kamp süresi içerisinde kazanacağımız birçok fiziksel getirilerle beraber ileri ki günlerde getireceğimiz taktiksel çalışmalar, oynayacağımız hazırlık maçları ve oyuncularla yapacağımız toplantılar, onlara oyun sistemimizi görsel olarak anlatacağız. İnşallah sezona hem fiziksel hem de taktiksel anlamda hazır bir şekilde gireceğiz” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete