SPOR

VEZİR, DİSİPLİNDEN TAVİZ VERMİYOR!

Petrolspor Teknik Direktörü Hasan Vezir, getirdiği yeni uygulamalar ile kendi idman ve oyun anlayışını, prensiplerini futbolculara anlatmak için çalışmalarını sürdürürken, tecrübeli çalıştırıcı her geçen gün farkını ortaya koyuyor.

VEZİR, DİSİPLİNDEN TAVİZ VERMİYOR!
01-08-2016 18:07
Google News

Petrolspor Teknik Direktörü Hasan Vezir, kırmızı-beyazlı takımın başına geçmesinin ardından taviz vermediği en önemli konuların başında ise takım disiplini yatıyor. Yeni sezonda kırmızı-beyazlı takımda farklı oyun felsefesi ile sahada olacağının altını çizen deneyimli teknik adam, takım içerisinde koyduğu kurullara herkesin özen göstermesini istiyor. Petrolspor’un başarısı için bir araya geldiklerini belirten deneyimli teknik adam kafa olarak burada olmayan ve kararlarına saygı göstermeyen oyuncularla birlikte olamayacaklarını mesajını veriyor. Takım içindeki disiplini futbolcularına anlatan Vezir, futbolun dayanıklılığı yüksek oyuncularla oynandığı ve rekabete girecek oyuncuları sahada tercih edeceğini vurgulayarak takım ritminin çok önemli olduğunu belirtiyor.

PETROLSPOR YARIN GİDİYOR

2. etap kamp çalışması için yarın Afyon’a gidecek olan Petrolspor bugünü dinlenerek geçirdi.

Petrolspor Teknik Direktörü Hasan Vezir, yeni transferlerin bir an önce takıma uyum sağlamasını sağlayacaklarını belirtirken, Yeni sezonda kırmızı-beyazlı taraftarların zevk alabileceği bir takım izlettirmeyi hedeflediklerini söyledi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
16 Nisan 2024 e-gazete