GÜNDEM

VİCDANLARI SARSAN İDDİA… “112 ‘Yİ DEFALARCA ARADIK GELMEDİ”

VİCDANLARI SARSAN İDDİA… “112 ‘Yİ DEFALARCA ARADIK GELMEDİ”

VİCDANLARI SARSAN İDDİA… “112 ‘Yİ DEFALARCA ARADIK GELMEDİ”
13-08-2014 22:28
Google News

Önceki gün Kültür Mahallesi 8 Mart Kadın Parkı yanında bulunan Akar apartmanının 3. katından düşerek hayatını kaybeden 15 yaşındaki Kübra D. ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.

3. kattaki evinde camları temizlediği sırada dengesini kaybederek sert zemine düşen Kübra. D.’yi gören vatandaşlar, 112 acil servis ekiplerini aradı. İddialara göre 112 acil servis ekiplerinin olay yerine gelmemesi üzerine, görgü tanığı A.Y. isimli vatandaş, yaralı genç kızı transit marka bir araca bindirerek 112 acil servise götürdü.

“ARAÇLARIMIZ GÖREVDE”

112 acil servis ekiplerini aramalarına rağmen olay yerine gelmediğini iddia eden görgü tanığı A.Y. “sadece vatandaşlık görevimi yapmak istedim. Düşen kızı görür görmez 112 acil servisi aradım. 4 kez aramama rağmen hiçbir sağlık ekibi aracı olay yerine gelmedi. Kızı transit marka bir araca bindirip 112 acil servis binasına gittim. Orada bazı görevlilerle tartıştım. Bana şuan araç olmadığını tüm araçların görevde olduğunu söylediler. Ben de iki sağlık ekibini yanıma alarak araçta can çekişen Kübra D.’ye bakmalarını söyledim. Hastaneye gidinceye kadar ilk müdahaleyi araçta yaptılar. Ama hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen genç kız kurtarılamadı” dedi. Görgü tanıklarının iddialarının araştırılması ve olayla ilgili gerekli incelemelerin yapılması bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete