GÜNDEM

VİCDANSIZ ANNE KAMERALARA BÖYLE YAKALANDI!

VİCDANSIZ ANNE KAMERALARA BÖYLE YAKALANDI!

VİCDANSIZ ANNE KAMERALARA BÖYLE YAKALANDI!
26-11-2016 01:39
Google News

Batman’da yol kenarındaki bir aracın altında 2 günlük bir bebek bulundu.
Olay, Çarşı Mahallesi 726. Sokakta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Ahmet Taş isimli vatandaş, eve gittiği sırada yol kenarındaki bir aracın altında battaniye gördü. Araca yaklaşan Taş, battaniyenin içinde bebek olduğunu görünce, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

GÖBEK BAĞI DURUYOR

Bebeği ambulansa alarak şekerli su ile karnını doyuran sağlık ekibi “Bebeğin sağlık durumu iyi, ancak acıkmıştı. Şekerli su ile karnını doyurduk. Bebek iki günlük gibi görünüyor çünkü daha göbek bağı duruyor. Duyarlı vatandaş, bebeği fark etmeseydi, aracın altında ezilebilirdi” dedi. Polis, iki günlük bebeği sokağa bırakan şahıslar hakkında soruşturma başlattı.
SAHİPLENMEK İSTEYENLER OLDU

Terk edilen bebekle ilgili yaptığımız haberden sonra Haber Merkezimizde telefon trafiği yaşandı. Muhabirlerimizle iletişime geçen bazı vatandaşlar, bebeği sahiplenmek istediğini belirtti.

BEBEĞİ BIRAKIRKEN KAMERALARA YAKALANDI!

Bebeği arabanın altına bırakıp olay yerinden kaçan kadının görüntüleri, Çarşı Mahallesi’ndeki bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Kamera kayıtlarında, kucağındaki bebekle kaldırımda bekleyen kadın, vatandaşların yoldan uzaklaşmasını beklerken görüntüleniyor. Vatandaşlar yoldan uzaklaştıktan sonra, park halindeki bir aracın yanına yanaşan kadın, kucağındaki bebeğin üstünü sardıktan sonra aracın altına bırakarak olay yerinden uzaklaşıyor. Görüntülerdeki kadının, bebeğin annesi olup olmadığı ise henüz bilinmiyor. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete