GÜNDEM

VİZELER ARTIK BATMAN’DAN…

Batman’dan dünyanın dört bir yanına vize işlemleri Bilsem Turizmle hızlı, kolay ve en pratik şekilde Batmanlıların ayağına geldi.

VİZELER ARTIK BATMAN’DAN…
21-06-2018 22:48
Google News

DİLEDİĞİNİZ ÜLKELERE VİZE ALABİLECEKSİNİZ

Dünyanın dört bir yanına vize işlemleri Batmanlıların ayağına geldi. Bilsem Turizmin başlattığı hizmet ve açtığı Avrupa Vize Merkezi ile Batmanlılar istedikleri ülkeye daha kolay vize alabilecek. Bilsem Turizm yurt dışına çıkmak isteyen Batmanlıların hayalini gerçekleştiriyor.

GARANTİLİ VİZE MÜMKÜN

Bilsem Turizm Yetkilisi Mahsun Tuğyıldız, “Herkes vize alabilir, yeter ki doğru dosya hazırlamaya dönük danışmanlık hizmeti alabilsin. Bilsem Turizm olarak IDATA ve VFS Acente hizmetlerini Batman’a getirdik. VIP ile garantili bir şekilde en kısa sürede Batmanlıların vize alması mümkün. Artık Avrupa ya veya dünyanın herhangi bir yerine gitmek hayal değil” dedi.

HAFTANIN 7 GÜNÜ AÇIK

Bilsem Turizm, uzman kadrosu ve yılların deneyimini Batmanlıların hizmetine sunuyor. Gerek kolay vize işlemleri gerekse de yurt içi ve yurt dışı tur, tatil, otel rezervasyonu, uçak bileti hizmetleriyle de tüm Batmanlılara birçok konuda yardımcı oluyor. Tatil ve seyahat konusunda her türlü hizmeti verdiklerini belirten Bilsem Turizm Yetkilisi Mahsun Tuğyıldız Diyarbakır Caddesi, No:285/B, Gülkonak Apartmanı altı, Halkbank yanındaki adreslerinde haftanın 7 günü Batmanlı hemşerilerini, yardımcı olmak için beklediklerini, vize ile ilgili gerekli bilgilerin www.bilsemturizm.com adresinden de takip edilebileceğini ifade etti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete