GÜNDEM

VİZYON’A YAYA YOLU İSTENİYOR

Batman Belediyesi tarafından Turgut Özal Bulvarı’nda yürütülen Vizyon Proje’nin 3. etabı için bekleme süresine geçilirken, vatandaşlar karşıdan karşıya geçebilmek için yaya geçitlerinin açılmasını istiyor.

VİZYON’A YAYA YOLU İSTENİYOR
04-08-2015 21:21
Google News

Turgut Özal Bulvarı’nda iyileştirme çalışması yürüten Batman Belediyesi, Vizyon proje adını verdiği çalışmaların 1. ve 2. etaplarını tamamladı. 1. ve 2. etap çalışmaları kapsamında yol genişletme, kaldırım ve bisiklet yollarının yapımı tamamlanırken, 3. etabın ise 2016’da yürütüleceği açıklandı. Bulvarda yürütülen çalışmalar sırasında karşıdan karşıya geçişlerde kullanılan yaya geçitleri, vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

YAYA GEÇİDİ YA DA ÜSTGEÇİT İSTİYORUZ

Karşıdan karşıya geçmek isteyen yayaların, orta refüjlerin üzerinden atlamak zorunda kaldığını açıklayan semt esnaflarından Levent İnal “Her gün yüzlerce vatandaş, orta refüjlerin üzerinden atlayarak karşıya geçmeye çalışıyor. Çocuklar ve yaşlı vatandaşlar ise zaman zaman düşme tehlikesi geçiriyor. Otobüs durağının olduğu yerde ya da hastanelerin olduğu yerlerde yaya geçidi olur ama Turgut Özal Bulvarı’nda maalesef otobüsten inen vatandaş, yaya geçidi bulamayınca orta refüjleri kullanmak zorunda kalıyor. Madem 3. etabı bekletiyorlar o zaman buraya yaya geçidi ya da üstgeçit kursunlar” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete