GÜNDEM

VİZYON PROJEDE YAYA GEÇİTLERİNDE SIKINTI

VİZYON PROJEDE YAYA GEÇİTLERİNDE SIKINTI

VİZYON PROJEDE YAYA GEÇİTLERİNDE SIKINTI
07-07-2014 21:28
Google News

Turgut Özal Bulvarında yapılan düzenleme çalışmalarından sonra yaya geçitlerinin azlığından şikâyetçi olan vatandaşlar, Belediye yetkililerinin soruna çözüm bulmasını istiyor.

Batman Belediyesi tarafından yürütülen vizyon çalışmaları kapsamında Turgut Özal Bulvarında iyileştirme çalışmaları yapıldı. 2. etap çalışmaları sırasında yaya geçitleri kapatılırken, vatandaşlar karşıdan karşıya geçebilmek için orta refüjleri kullanmaya başladı. Yaya geçitlerinin yetersizliğinden şikâyetçi olan bazı vatandaşlar “bu bulvarda düzenleme çalışması yapıldı. Çalışmaları takdirle karşıladık. Kente yeni bir imaj kazandırıldı. Ancak çalışmalar yetersiz kaldı. Yaya geçitleri olmadığı için karşıdan karşıya geçerken orta refüjleri kullanıyoruz. Bu da refüjlerdeki çimlerin zarar görmesine neden oluyor. Üstelik zaman zaman tehlikeleri de beraberinde getiriyor. Engelli vatandaşların orta refüleri kullanamadığına da kimi zaman şahit oluyoruz. Belediye yetkilerinin bu soruna çözüm bulmasını istiyoruz” dediler.

Bulvarda yürütülen çalışmaların bir an önce tamamlanmasını isteyen vatandaşlar “Turgut Özal Bulvarı üzerindeki hastanelere giderken, yaya geçitlerinin olduğu yerde inmek zorunda kalıyoruz. Hastanenin olduğu yere kadar yürümek zorunda kalıyoruz. Yanımızda yaşlı ya da hastalarımız olunca zorlanıyoruz. Bu soruna bir el atılsın” şeklinde konuştular. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete