GÜNDEM

VİZYON’UN 3. ETABI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Turgut Özal Bulvarı’nda 1 ve 2. etapları tamamlanan Vizyon Projenin 3. etabı için düğmeye basıldı. Çömçe Kavşağı’ndan Belediye Kavşağı’na kadarki güzergâhta yürütülecek olan 3. etap hazırlık çalışmaları başladı.

VİZYON’UN 3. ETABI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI
04-05-2016 22:22
Google News

MEM VE ZİN PARKLARI BİRLEŞİYOR

Batman Belediyesi, Atatürk Bulvarı’nda karşı karşıya bulunan ve çay bahçesi olarak kullanılan Mem ve Zin Parklarını birleştirmek için kolları sıvadı. Çalışmalar kapsamında Atatürk Bulvarını da içine alan güzergâhta Mem ve Zin Parkları birleştirilecek, Farabim Hastanesi ise meydana dönüştürülecek.

KEPÇELER ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Gülistan Caddesi’nin iki yakasında bulunan ve çay bahçesi olarak kullanılan Mem ve Zin Pakları’ndaki baraka ve duvarların yıkım işine başladı. Çay

Çalışma alanına güvenlik şeridi çeken ekipler, kahvehaneler tarafından kullanılan barakaları kepçe yardımı ile yıktı.

PARK, HALKIN KULLANIMINA AÇILACAK

Özel işletmenin kullanımında olan Mem ve Zin Çay Bahçeleri, Vizyon Proje kapsamında birleştirilecek, bank ve masalarla döşendikten sonra halkın kullanımına açılacak. Çalışmalarla eş zamanlı olarak Farabim Hastanesi önü meydana dönüştürülecek, güzergâhta trafiği rahatlatmak için de araçlar için altgeçit yapılacak. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete