YAŞAM

Vodafone, Çocukların Bayram Sevincine Ortak Oluyor

Vodafone yaptığı projede, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Adıyaman öncelikli olacak şekilde bölgedeki çocuklara hediye dağıtımı yapılıyor. Vodafone çocukların bayram sevincine ortak oluyor.

Vodafone, Çocukların Bayram Sevincine Ortak Oluyor
20-04-2023 12:33
Google News

Vodafone çalışanlarının desteğiyle toplanan hediyeler arasında çocuk kitapları, kırtasiye malzemeleri, oyuncaklar, set oyuncaklar, kutu oyunları ve bireysel oyunlar bulunuyor. Bölgedeki 23 Nisan kutlamaları kapsamında çocuklar için yüz boyama, sihir gösterileri gibi aktiviteler düzenleniyor.

Ramazan ayı boyunca Adıyaman Üniversitesi'nin içinde Türk Kızılay ile birlikte her gün 1.000 kişiye iftar verildi

Yarını Kodlayanlar projesiyle, Türkiye’nin dört bir yanında yaşları 7-14 arasında değişen çocuklara gönüllü eğitmenlerin yönetiminde programlamaya giriş, algoritma mantığı, uygulama yapma, hikâye oluşturma ve oyun yapma gibi konularda teorik ve uygulamalı eğitimler veriliyor.

Bugüne kadar 81 ilde 300 bini aşkın çocuğa ulaşan proje kapsamında son 1 yılda elde edilen toplam sosyal değer 14 milyon TL olurken, projeye yapılan her 1 TL'lik yatırım 7,7 TL değerinde sosyal fayda yarattı.

Toplantı sonrası konteyner teknoloji sınıfı da ziyaret edilirken, bölgedeki çalışmaları kapsamında Vodafone ayrıca ​​​​​​​ramazan ayı boyunca Adıyaman Üniversitesi'nin içinde Türk Kızılay ile birlikte her gün 1.000 kişiye iftar verdi. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
1 Mayıs 2024 e-gazete