TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Vodafone'dan 17 yılda 157,6 milyar TL'lik yatırım

Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Engin Aksoy, Türkiye'nin ve sektörün geleceğine duydukları güvenle yatırımları sürdürdüklerini belirterek, "Son 17 yılda yaptığımız yatırımın reel değeri 157,6 milyar TL’yi aştı." dedi.

Vodafone'dan 17 yılda 157,6 milyar TL'lik yatırım
23-12-2023 09:11
22-12-2023 21:12
Google News

Vodafone Türkiye'nin tarafından hazırlanan ve Türkiye'nin dijitalleşme vizyonu ve elektronik haberleşme sektörü stratejisine yönelik önerilerden oluşan rapor düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı. Raporda yer alan bilgilere göre, telekomünikasyon sektöründe yatırımların devamlılığı için sektörün stratejik sektör olarak kabul edilmesi ve bir yatırım reformu gerçekleştirilmesi gerekiyor.

Söz konusu reform kapsamında, kaynakların etkin kullanımının sağlanması, yatırımların sağlanacak teşvikler ve adil katkı payı gibi uygulamalar ile desteklenmesi, gelir akışının sürdürülebilir hale getirilmesi ve rekabet ortamının iyileştirilerek öngörülebilir bir yatırım ortamı oluşturulmasına ihtiyaç duyuluyor.

- "Vodafone sayesinde oluşan istihdam, Türkiye’deki 32 ilin toplam sigortalı çalışan sayısından fazla"

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Engin Aksoy, şirketin Türkiye’de faaliyet gösterdiği 17 yılda sergilediği performans ilişkin bilgi verirken, Türkiye'nin ve sektörün geleceğine duydukları güvenle yatırımları sürdürmeye devam ettiklerini söyledi. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
1 Mayıs 2024 e-gazete