YAŞAM

WAW’DAN 24 KASIM JESTİ

Batman’da kuaför işlemleriyle adından sıkça bahsettiren Waw, son model cilt bakım ve lazer epilasyon cihazlarıyla da çıtayı yükseltmeyi devam ederken, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel tüm öğretmenlere indirim kampanyası da başlattı.

WAW’DAN 24 KASIM JESTİ
16-11-2021 07:15
16-11-2021 14:16
BATMAN
Google News

Çamlıtepe Mahallesi Big Mama’s karşısında faaliyet gösteren Waw Güzellik Salonu, son model cilt bakım ve lazer epilasyon cihazlarıyla marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Hydrafacial cihazıyla dermapen, cilt lekelerini giderme, kırışıklık azaltma, maske işlemleri, cilt parlaklığı kazandırma işlemlerini başarıyla yapan Waw, lazer lumeks lazer epilasyon cihazıyla da tüyleri yüzde 90 oranında azaltıyor.

ÖĞRETMENLERE ÖZEL İNDİRİM

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle indirim başlattıklarını belirten Waw Güzellik Merkezi Sahibi Ebru Güzel “Öğretmenlerimiz bizim çok değerlidir. Bizler de o değeri göstermek için kendilerine özel indirimler ve kampanyalar başlattık. Çamlıtepe Mahallesi Bahçeşehir Koleji karşısında bulunan Waw Kadın Kuaförü ve Güzellik Merkezimize gelerek ya da 0542 514 71 72 numarayı arayarak detaylı bilgi sahibi olabilirler” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
9 Mayıs 2024 e-gazete