GÜNDEM

WAW, LAPERLLA’NIN CEO’SUNU AĞIRLADI

La’perlla Bölge CEO’su ve Uygulamalı Eğitim Uzmanı Rıza Koç, kuaför salonu yöneticilerine eğitim vermek üzere geldiği Batman’da, Waw Kadın Kuaförü ve Saç Tasarım Merkezi’nin konuğu oldu. Eğitim programına, La’perlla Batman Satış Temsilcisi Ömer Güzel de eşlik etti.

WAW, LAPERLLA’NIN CEO’SUNU AĞIRLADI
28-08-2017 22:17
Google News

LA’PERLL’A, SAÇ DOSTU BİR MARKA

Koç, Gültepe Mahallesi Bahçeşehir Koleje karşısındaki Waw’da gerçekleştirdiği eğitimde, La’perlla ürünleri ile kadınlara ücretsiz saç botoksu ve keratin bakımı yaptı, ürünlerin kullanımı hakkında kuaför salonu işletmecilerine uygulamalı bilgi verdi. La’perlla’nın, saç dostu bir marka olduğunu belirten Koç “La’perlla ile yapılan saç işlemlerinde asla yanma, göz yaşarması olmaz. Çünkü tamamen bitkisel ve saçı koruyucu ürünlerden oluşmaktadır. Hamile ve emziren kadınların dahi kullanabileceği bir markadır. Batman’da kuaför salonlarını La’perll’a ile buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

“WAW OLARAK EN İYİ MARKALARLA ÇALIŞIYORUZ”

Waw Kadın Kuaförü ve Saç Tasarım Merkezi İşletmecisi Ebru Güzel ise “Waw olarak Batman’da hizmetin en iyisini vermenin iddiası ile yolumuza devam ediyoruz. Brezilya fönü, keratin bakım, doğal saç, postiş kaynak, saç botoksu, türban, renkli saç, bitkisel boyalarla saç kesim-renklendirme ve boyama, bitkisel ağda, manikür-pedikür, microblading (kıl tekniği) ile kaş yapımı, ipek kirpik, kalıcı rimel, kalıcı eyeliner işlemlerimizi, sektörün en iyi markaları ile yapıyoruz. La’perlla ile yaptığımız bütün işlemler, müşteri memnuniyetini üst seviyeye çıkarmaktadır” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete