GÜNDEM

WAW, SEKTÖRÜN EN İDDİALI İSMİ…

Ebru Güzel’in yönetimindeki Waw Kuaför Salonu, saç tasarım ve renklendirmede olduğu kadar kalıcı makyaj uygulamalarıyla da adından sıkça bahsettiriyor.

WAW, SEKTÖRÜN EN İDDİALI İSMİ…
05-02-2018 20:58
Google News

Tılmerç Mahallesi Bahçeşehir Koleji karşısı A101 yanında bulunan Waw, sektörün en iddialı ismi oldu. Güler yüzlü personelleri, Bioness ve La’perlla Marka Saç Ürünleri ile hizmet kalitesinde çıtayı yükselten Waw, kalıcı kaş (microblading), ipek kirpik ve kirpik perması işlemleri ile takdir topluyor.

TÜM ÜRÜNLER BİTKİSEL

Bioness ve La’perlla Markası ile saç renklendirme işlemlerinde memnuniyet verici sonuçlar aldığını söyleyen İşletmeci Ebru Güzel “Saç açıcılarımız, tamamen bitkisel olup, saçta yanma ve yıpranma yapmamaktadır. Saç boyalarımız da gözde yaşarma ve saçta sertliğe neden olmadan, istenen tüm renk tonlarını yakalamamızı sağlayarak memnuniyeti arttırıyor. Kimyasal hiçbir boyayı işyerime almıyorum” dedi.

KALICI MAKYAJ İŞLEMLERİNDE YÜZLER GÜLÜYOR

Kalıcı makyaj işlemlerinde başarılı sonuçlar aldığını belirten Güzel “İşinin ehli olmayan yerlerde yapılan kalıcı makyaj işlemleri, mağduriyet yaratıyor, geri dönüşü olmayan sonuçlar doğurabiliyor. Kaliteli cihaz ve alanında en iyi ürünlerle yaptığım kalıcı makyaj uygulamalarında memnun edici sonuçlar alıyoruz. Bakımına meraklı, kendini seven tüm hanımları Waw’a bekliyoruz” dedi. İnstagramda (wawbayankuaforu)’dan takip edilebilen mekana 0542 514 71 72 numaralı hattan da ulaşılabileceği belirtildi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete