SPOR

WUSHU ŞAMPİYONASINDA ÖDÜLLER DAĞITILDI

Batman’da ilk kez yapılan Wushu Taolu Türkiye şampiyonasının finali yapıldı.

WUSHU ŞAMPİYONASINDA ÖDÜLLER DAĞITILDI
08-06-2014 19:50
Google News

4–8 Haziran tarihleri arasında Atatürk kapalı spor salonunda yapılan Türkiye şampiyonasına 10 farklı ilden yıldız ve gençler kategorilerinde 103 sporcu katılım sağladı. Şampiyonaya en büyük katılım 30sporcu ile İstanbul olurken, Sivas ve Diyarbakır’da 17’şer sporcu ile katılım sağladı. Türkiye şampiyonasına İstanbul, Sivas ve Diyarbakır’ın yanı sıra Mardin, Yalova, Samsun, Ankara, Aksaray ve Batmanlı sporcular katılım sağladı.

13 DALDA GÖSTERİ YARIŞMASI YAPILDI

Batman’daki Wushu Taolu Türkiye şampiyonası 13 farklı dalda gerçekleştirildi. Yıldızlar ve gençler kategorilerinde kız ve erkek olarak yapılan dallarda sporcular Türkiye şampiyonu olmak için hünerlerini sergiledi. Federasyon Başkanı Abdurrahman Akyüz, bundan sonraki şampiyonalarda da petrol kenti Batmana gelmek istediklerini belirterek “Batman’a geldikten sonra buraların ne kadar güzel ve insanlarının sıcakkanlı olduğunu gördük. En kısa zamanda ikinci büyük bir organizasyonla tekrar gelmek istiyoruz” dedi.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Batman’da yıldızlar erkek ve kız ile gençler erkek ve kızlar kategorilerinde dereceye giren sporculara çeşitli ödüller verildi. Ödül törenine katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci, Wushu Taolu Türkiye şampiyonasına ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete