TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Yabani 28. bölüm fragmanında beklenmedik bir anda gelen ölüm haberi herkesi şoke etti

Yaman Ali'nin ölümü herkesi derinden etkiledi ve yeni bölüm için merak uyandırdı

Yabani 28. bölüm fragmanında beklenmedik bir anda gelen ölüm haberi herkesi şoke etti
22-03-2024 16:40
Google News

Yabani 28. bölüm fragmanında beklenmedik bir anda gelen ölüm haberi herkesi perişan etti ve derin bir yasa boğdu. 'Başımız sağ olsun, Yaman Ali'yi kaybettik' çıkışı gelecek hafta yayına girecek yeni bölüme damgasını vurdu. Haberi almasının ardından beyninden vurulmuşa dönen ve hayatının şokunu yaşayan Rüya olduğu yere bayılır. Ailesi olayın ardından tarifi mümkün olmayan bir üzüntüyle sarsılırken, Yaman'ın gerçekten vefat edip etmediği kafalarda soru işareti bıraktırır.

Acun Ilıcalı 'tehlikeli' diyerek uyardı! Survivor All Star macerasına nokta mı koyulacak?Çağatay Tosun'un yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve Fatih Aksoy ile Mehmet Yiğit Alp'in yapımcılığını üstlendiği NTC Medya imzalı Yabani 28. bölümüyle tarihinde izleyici kitlesiyle buluşacak.

Yabani Dizisinde Neler Yaşandı?Yaman, Zafer Demirhan’dan alacağı intikam yolunda tehlikeli bir viraja girerken, sevdiklerinin ve kendisinin canı pamuk ipliğine bağlıdır. Mehmed Fetihler Sultanı 5.

bölüm fragmanında üzen veda! 'Bu acıya yürek dayanmaz' dedirttiSerhan, Neslihan ve çocuklarının burnunun ucuna kadar gelmiş olan görünmez namludan kurtulmanın tek yolunun söylenileni yapmak olduğunun farkına varır. Tehlikeden habersiz Neslihan, Zafer’in etrafında dolaşmasına verilen tepkilere kadınca bir yerden sinirlenir. Özge ise Güven’in tavrından rahatsızdır ve aralarında ipler iyice gerilir. Bu gerilim sonucunda Özge’nin korktuğu başına gelir. Yaman, Alaz ve Asi’nin yardımıyla, Leyla’yı kullanarak Zafer’in adımlarını takip eder. Bir çocuğun daha hayatının tehlikede olduğunu anlarlar. Rüya ise Leyla ve Yaman arasındaki gerçek sebebini bilmediği bu yakınlaşmaya isyan etmektedir. Yaman bir masumun daha Zafer’in kirli işlerine kurban gitmemesi için hareket geçer. Alaz için de Yaman için de artık dönülmez seçimler yapmanın zamanıdır. Ve Yaman bu yolda ölmeye de öldürmeye de hazırdır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete