TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Yalgettekin, boksta Türkiye Şampiyonu oldu

Şırnaklı milli sporcu Nurselen Yalgettekin, Kocaeli'de düzenlenen U-22 Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında 48 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu.

Yalgettekin, boksta Türkiye Şampiyonu oldu
10-09-2023 17:00
10-09-2023 15:52
BATMAN
Google News

Kocaeli'de düzenlenen şampiyonada derece elde eden Yalgettekin, zorlu müsabakaların ardından başarı elde etmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Antrenörünün desteği ve eğitimleriyle zorlukların üstesinden gelmeyi başardığını belirten Yalgettekin, "Ben hiçbir zaman hedefimi küçük tutmadım ve her zamanda hedefimin peşinden giderek mücadele ettim. Şu anda da bu mücadelemin ve emeğimin karşılığını Türkiye Şampiyonu olarak aldım. Bundan sonraki hedefimde Azerbaycan'da yapılacak olan şampiyona da başarılı olup hem Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek hem de Türk bayrağını göndere çıkarmak olacaktır." dedi.

Antrenör Rıdvan Budak da, yoğun ve zorlu bir hazırlık evresi geçirdiklerini ve başarının kolay elde edilmediğini aktardı.

"Önümüzde 10 Kasım'da Azerbaycan'da Avrupa Şampiyonası var. Nurselen ile çalışmalarımıza ara vermeden şampiyonaya hazırlanacağız ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz." diyen Budak, sporcusunun büyük bir kapasiteye sahip olduğunu belirtti. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete