SİYASET

YANİ PARTİLERLE BATMAN SİYASETİ HAREKETLENDİ

Siyaset hayatının aktif olduğu Batman’da yeni partilerle birlikte baş döndürücü bir hareketlilik yaşanmaya başladı.

YANİ PARTİLERLE BATMAN SİYASETİ HAREKETLENDİ
05-10-2020 20:18
Google News

 

SEÇİM DÖNEMLERİNİ ARATMIYOR
Batman’ın siyaset hayatı seçim dönemlerini aratmıyor. Yeni siyasi partilerin Batman’da yürüttüğü teşkilatlanma çalışmaları ve tanıtım etkinlikleri nedeniyle baş döndürücü bir hareketlilik yaşanıyor. 

ÖNCE AHMET DAVUTOĞLU
ŞİMDİ DE ALİ BABACAN DA BATMAN’A GELMEYE HAZIRLANIYOR

Eski Bakan Ahmet Davutoğlu Liderliği’nde kurulan Gelecek Partisi, ilk kongresini Batman’da yaptı. Kongreye Genel Başkan Ahmet Davutoğlu da katıldı. Davutoğlu’nun Batman’da yaptığı açıklamalar uzun süre konuşuldu. Şimdi de Eski Bakan Ali Babacan, yeni kurduğu Deva Partisi’nin Batman İl Kongresine katılmak üzere 11 Ekim Pazar Günü

Batman’a geliyor. Genel Batmanlı Eski Vekil Av. Emin Ekmen’in Genel Başkan Yardımcısı olduğu Deva Partisi, Batman gündemini de yakından takip ediyor.
DOĞRU PARTİ’NİN ÜST KADEMESİNDE BATMANLI BİR İSİM VAR
Eski Bakan Rıfat Serdaroğlu’nun kurduğu Doğru Parti de Batman’da teşkilatlanma çalışmaları için düğmeye bastı. Genel Başkan Yardımcısı Avam Apaydın, dün Batman’da basın mensupları ile bir araya geldi. Batman Kozluk Ziraat Odası Eski Başkanı ve Kozluk Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Ferman Yüksel de Doğru Parti’de Genel Başkan Yardımcısı olarak görev aldı.

YENİ PARTİLER, KENDİNİ TANITMA ÇABASI İÇİNDE
Türkiye siyasetine yeni giren ve Batman’da da teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren yeni partiler, kentin siyaset hayatını hareketlendirdi. Partilerin kendini tanıtma ve halkın gönlünde yer edinme çabası, kentte seçim havası estiriyor. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?