SİYASET

YAPICIOĞLU’NDAN SOYSAL AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle Batman’da 1998 yılında kaçırılarak katledilen TP işçisi Cevzet Soysal’ın ailesine ziyarette bulundu.

YAPICIOĞLU’NDAN SOYSAL AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ
20-07-2015 21:02
Google News

Yapıcıoğlu’na Genel Başkan Yardımcıları Abdurrahman Cens, Dr. Aydın Gök, Eyyüp Yanaç, İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve partililer katıldı. Soysal ailesi ile bayramlaşan Yapıcıoğlu “Bu olayı paralel mi, JİTEM mi veya devletin içindeki karanlık polisler mi yapmış, biz bundan emin değiliz ama bu cinayeti devletin içerisinden bir ekip yapmıştır. Fakat bu ekip nedir, bağlantısı nedir bunu da zaman gösterecektir” dedi.

Cevzet Soysal’ın faillerinin ortaya çıkmasa dahi gömüldüğü yerin açığa çıkması gerektiğini belirten Yapıcıoğlu “Babanızın cenazesi gömüldüğü yerden çıkarılıp İslam’a uygun bir şekilde defin yapılması gerekir. Bayramlarda sizin ziyaret edip, Fatiha okuyacağınız bir mezar taşınız olması gerekir. Bu işi kim yapmışsa, parmağı olan kim varsa, bu işi yapan, bu işe sebep olan, talimatı veren ve bunun böyle olmasına göz yuman herkes hak ettiği cezayı da alsın. Asıl istediğimiz budur” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete