GÜNDEM

Yardım kömürleri internette satılıyor

Batman’da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından dar gelirli ailelere dağıtılan kömürlerin sosyal medya üzerinden satışa çıkarılması, görenleri şaşkına çevirdi. Yardım kömürlerini satışa çıkaranlara tepki gösteren Batmanlılar, yaşanan durumu vicdansızlık olarak değerlendirerek bu kişilerin cezalandırılmasını istedi.

Yardım kömürleri internette satılıyor
18-12-2023 17:00
18-12-2023 15:39
BATMAN
Google News

TORBASINI 35 TL’DEN SATIŞA ÇIKARDIRLAR

Batman’da yoksul ailelere dağıtılan yardım kömürler internetten satışa çıkarıldı. Batman Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile dağıtılan yardım kömürleri torba başı 35 TL’den sosyal medyada satışa çıkarıldı. Dar ailelere dağıtılan kömür torbalarını üzerinde para ile satılamaz uyarısı olmasına rağmen, yoksullar aldıkları yardım kömürlerini nakit paraya çeviriyor. İkinci el eşya satan platformlarda ilana koyulan yardım kömürlerini görenler yorumlarla tepki gösterdi.

“YAKMASI İHTİYACI YOKSA ALMASIN”

Sosyal medyada satışa çıkarılan yarım kömürü ilanına tepki gösteren bir sosyal medya kullanıcısı “Fakire yakması için verilen kömürü satması hayret edici. Yakması ihtiyacı yoksa almasın. Kömürü satan da alan da garibanların hakkına girmiştir” yorumunda bulundu. (Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
A
A 4 ay önce
Kim olursa olsun satilaga cikariyorsa ihtiyac sahibi degildir bu isi ticarete donusturmustur gercek ihtiyac sahibi olsaydi yakardi kisi coluguyla cocuguyla sicak gecirsin diye elinde tutardi ve lutfen bu tur kisilere dar gelirli demeyin dar gelirli adi altinda bir suru insan ticaret yapiyor ihtiyaci yoksa almasin ihtiyaci olanlarin hakkinada germesin
DİYADDİN
DİYADDİN 4 ay önce
Biz yakacak kömür bulamıyoruz onlar satıyor lütfen gerçekten ihtiyacı olan kişilere verilsin
RAMAZAN  IŞIK
RAMAZAN IŞIK 4 ay önce
Denetim olmadığı için apartmanlarin girişinde bile indiriliyor burda doğal gaz var bu nasıl vicdandır bunlara ihtiyaç belgesini kimler veriyor sorumlu onlardır denetim şart
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete