GÜNDEM

“YARDIM PARALARIMIZ NEDEN VERİLMİYOR?”

Valiliğe bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan 2 ayda bir yardım parası alan vatandaşlar, 7 aydır paralarının verilmediğini ileri sürerek yetkililere seslendi.

“YARDIM PARALARIMIZ NEDEN VERİLMİYOR?”
17-06-2015 01:08
Google News

En son 2014’ün Aralık ayında 250 TL yardım parası alan Mehmet Can Akar, aradan 7 ay geçmesine rağmen yardım parasının verilmediğini söyledi. Gazetemizi ziyaret ederek konuyla ilgili açıklama yapan Akar “Maddi durumumuz düşüktür. Bu yüzden devletten yardım alıyoruz. 2 ayda bir hesabımıza 250 TL alıyoruz. Bugüne kadar düzenli bir şekilde paramızı çekiyorduk. Ancak en sonra Aralık 2014’de aldığımız 250 TL’lik yardım parasından sonra bir daha para verilmedi” dedi.

BAŞVURULARIMIZ YANITSIZ KALIYOR

Yeni Mahalle 1016 sokak no:28’te oturan 5 çocuk babası 49 yaşındaki Akar, Valiliğe ve Soysal Yardımlaşma Vakfı’na başvuru yapmalarına rağmen herhangi bir sonuç alamadıklarını belirterek “Aralık ayından beri paramızı alamıyoruz. Valiliğe ve Vakfa gidiyorum. Durumumu bildiriyorum. Ancak para yok deyip bizi gönderiyorlar. Biz geçimimizi bu parayla sağlıyoruz. Zaten engelliyim, engellilik maaşı için başvuru yaptım, ondan da daha sonuç gelmedi. Çocuklarımı bu parayla geçindiriyorum. Yardım paralarımızın hesabımıza aktarılması için Sayın Valimizden destek bekliyorum” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete