GÜNDEM

YARDIMCI “ABONE SAYIMIZI 25 BİNE ÇIKARACAĞIZ”

YARDIMCI “ABONE SAYIMIZI 25 BİNE ÇIKARACAĞIZ”

YARDIMCI “ABONE SAYIMIZI 25 BİNE ÇIKARACAĞIZ”
09-11-2014 18:44
Google News

Siirt Batman Doğalgaz Dağıtım A.Ş. (Sibadaş) Bölge Müdürü Mustafa Yardımcı, Batman’da yürütülen doğalgaz çalışmalarıyla ilgili gazetemize demeç verdi.

Batman’da şu ana kadar 9 mahalleye doğalgaz hattı çekildiği bilgisini veren Yardımcı “22 bin 300 olan abone sayımızı ay sonuna kadar 25 bin’e çıkarmayı hedefliyoruz. Bu sene hat çekilen her yere gaz vereceğiz. Isınma problemini ortadan kaldırmaya kararlıyız. Doğalgaz temiz ve güvenilir bir yakıttır” dedi.

KAZDIĞIMIZ YERLERİ HEMEN KAPATIYORUZ

Belediye ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Yardımcı “hem Belediye’nin hem de doğalgaz çalışmalarından kaynaklanan yol kazı çalışmaları yürütülüyor. Belediye bize kolaylık sağlıyor. Biz de bu doğrultuda hızlı ve temiz çalışmalar yapıyoruz. Kazdığımız yerleri elimizden geldiğince erken bir şekilde kapatmaya çalışıyoruz. Biliyoruz sancılı bir süreç ama halkımızdan sabırlı olmalarını istiyoruz” dedi.

KURUMDA PERSONEL SIKINTISI YOK

Sibadaş’a abonelik yapmak veya fatura ödemek için akın eden vatandaşların saatlerce sırada beklediğine dair soruları yanıtlayan Müdür Yardımcı “haftanın birkaç günü bu yoğunluk yaşanıyor ancak bunun dışındaki zamanlarda kurumda bir yoğunluk yaşanmıyor. Yeni bir kurum olmamız itibariyle bu tür aksaklıkların yaşanması normaldir ama sistem oturduğu zaman bu yoğunluğun geçici olduğunu göreceksiniz” dedi.

YENİ YERLER MART’TA BELİRLENECEK

Gelecek dönem Batman’da doğalgaz çekilecek semt ve mahallelerin henüz netleşmediğini söyleyen Yardımcı “Batman’da Gap, Fatih, Çamlıtepe, Gültepe, Belde, Şafak Mahalle’sinin bir kısmı, Ziya Gökalp Mahallesi, Bahçelievler’de doğalgaz çalışmaları yaptık. Gelecek dönem hangi mahalle ve semtlere doğalgaz vereceğimizi Mart ayında Belediye ile yapacağımız toplantıda kararlaştıracağız” dedi.

187 SİBADAŞ HATTI 7/24 AÇIK

Doğalgaz arızaları ve abonelik bilgileri için oluşturulan 187 Sibadaş hattının 24 saat ulaşılabilir olduğunu söyleyen Yardımcı, vatandaşlara kaliteli hizmet verebilmek için elerlinden gelen çabayı göstermeye devam edeceklerini ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete