GÜNDEM

“YAŞAMA YOL VER” TANITILDI

İl Sağlık Müdürü İhsan Bodakçi, şehir içi trafiğinde yol almakta güçlük çeken ambulanslar için başlatılan “Yaşama Yol Ver” projesine ilişkin bilgi verdi.

“YAŞAMA YOL VER” TANITILDI
08-12-2015 21:01
Google News

Ambulansta kurtarılmayı bekleyen hastalar için zamanın çok önemli olduğunu söyleyen İl Müdür Bodakçi “Sağlık Bakanlığı tarafından ulusal bazda 112 acil çağrı merkezinin gereksiz aranmasının önlenmesi ve trafikte seyreden ambulansın geçiş önceliğine özen gösterilmesine yönelik farkındalığın artırılması amacıyla Yaşama Yol Ver Projesi hazırlanmıştır. Bu proje ile birlikte vatandaşların ambulansa yol vermek ve 112 Çağrı Merkezini boş yere meşgul etmemek konusunda bilgilendirilmesi amaçlanmaktadır” dedi.

PARKTA STANT AÇILDI

1–7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası nedeniyle Atatürk parkı’nda açılan stantta vatandaşlara proje hakkında bilgi verildiğini söyleyen İl Sağlık Müdürü Bodakçi “Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, İl Ambulans Servisi Başhekimliği yönetici ve çalışanlarının katılımlarıyla açılan Yaşama Yol Ver standında halkımız ile buluştuk. Yetişkin bireylere ve miniklere kampanya hakkında bilgilendirme yapıldı. Miniklerimize balon, öğrencilerimize kalem seti, yetişkinlere Yaşama Yol Ver bilekliği ve Yaşama Yol Ver yazılı şapkalar dağıtıldı. Halkımız ile yıl içerisinde buluşmalarımız, çalışma ve aktivitelerimiz devam edecektir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete