GÜNDEM

“YAŞI 70, İŞİ BİTMİŞLERDEN DEĞİLİZ”

Hüseyin Ekmen Başkanlığındaki Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi, kentteki gazetecilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

“YAŞI 70, İŞİ BİTMİŞLERDEN DEĞİLİZ”
12-06-2018 21:49
Google News

 

 

DERNEĞİN FAALİYETLERİ KONUŞULDU

Dedeman Lokantasında gerçekleşen program, Dernek Başkanı Hüseyin Ekmen ve Dernek Üyeleri ev sahipliği yaptı. Programda, derneğin bu güne kadar yapmış olduğu çalışmalar ve hedefleri konuşuldu. Batman’a TOKİ aracılığı ile kazandırdıkları emekli konutları projesinin, tüm Türkiye’ye örnek teşkil ettiğini belirten Dernek Başkanı Hüseyin Ekmen “Evet, halen eksikler varama zamanla çözülüyor. Ulaşım sorunları gündemimizde, peyzajı, okul ve camisi, gündemimizde. Orada güzel bir yaşam alanı oluşturduk. Emekliler, küçük taksitlerle ev sahibi olma şansı buldu. Kirada kalan emeklilerimiz için büyük bir fırsat oldu” dedi.

SAHİPSİZ BIRAKILIYORUZ

Projelerimiz var. Yaşı 70, işi bitmişlerden değiliz. Bu kentte emeklilerin sorunlarına çare arıyoruz. Emeklilerin en önemli sorunu barınmadır. İkinci bir konut projesi hazırladık ama bürokratik engelleri tek başımıza aşamıyoruz. Yalnız ve sahipsiz bırakılıyoruz. Kentin idarecilerinden, siyasilerinden, özellikle basın mensuplarından bu konuda destek istiyoruz. Diğer bir sorun, emekli maaşlarındaki eşitsizlik. Bunun için de hükümet yetkililerinden adil bir düzenleme istiyoruz. Bu ülkenin her bir karışında bizim alın terimiz var” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete