Yatırımlar, 3K (Kayıpsız, Kesintisiz, Kaliteli)…

Dicle Elektrik tarafından, Yeni Tüketici Hizmetleri Yönetmeliği Çalıştayı düzenlendi.

Yatırımlar, 3K (Kayıpsız, Kesintisiz, Kaliteli)…
18-07-2018 19:24
Google News

Çalıştayda konuşan Genel Müdür Murat Karagüzel, müşterilere kayıpsız, kesintisiz ve kaliteli enerji sağlamak için sahada ileri teknoloji kullandıklarını, işleyişin takibi için de ‘3K’ projesini hayata geçirdiklerini söyledi. 
İLK ETAPTA 900 TRAFO VE 200 BİN ABONE DAHİL EDİLECEK
3K Projesi ile ‘Örnek Köy’ uygulamasında olduğu gibi, belirlenen alanlarda yeraltı şebekeleri döşenmesi, akıllı pano yatırımları, aydınlatma sistemlerinin yenilenmesi, arızalara anında müdahale için uzaktan sayaç okuma sistemlerinin kurulması, enerji kayıplarının minimize edilerek arıza oranlarının düşürülmesi ve enerji kalitesinin artırılarak müşteri memnuniyetinin en üst seviyeye çıkarılması hedefleniyor. Projeye 900 civarında trafo bölgesi ve yaklaşık 200 bin abone dâhil edilirken, ilerleyen aşamada Dicle Elektrik Dağıtım hizmet bölgesinin tümü projeye dahil olacak.


 

DİCLE ELEKTRİK, TEKNOLOJİ ŞİRKETİDİR
Karagüzel, özelleştirme sonrasında teknolojik yatırımlara ağırlık verdiklerini belirterek “Teknolojik yatırımlar yapan ve bu doğrultuda hizmet sunan bir dağıtım şirketi olma yolunda çok büyük bir iddiamız var. Bu yönde büyük yatırımlar yaparak önemli bir mesafe aldık. Artık, biz bir teknoloji şirketiyiz diyebiliyoruz. Bu teknoloji ile kayıp kaçağı sahada çok rahat takip edebiliyoruz, sayaçları uzaktan okuyabiliyoruz, uzaktan denetleyebiliyoruz. Bu sayede dağıtım sistemimizi daha kolay bir şekilde ölçebiliyoruz” dedi. (Dicle Elektrik Basın)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete