GÜNDEM

YAYA GEÇİDİNDE HESAP HATASI!

Sinyalizasyon ışıkları nedeniyle yaya geçidine dönüştürülen yerler, yanlış hesaplar sonucu kimi zaman trajediye dönüşüyor.

YAYA GEÇİDİNDE HESAP HATASI!
31-03-2016 18:56
Google News

Yanlış ve düzensiz çizilen yaya geçitleri, sürücülere zor anlar yaşatıyor. Sanayi Kavşaklarında sinyalizasyon ışıklarının bulunduğu alana sarı şeritlerle yaya geçidi çizen ekipler, geçidin sonunu orta refüje bağladı. Sinyalizasyon ışığının bulunduğu kaldırım ile yeşil çimlerin bulunduğu orta refüj arasında çizilen yaya geçidi “evdeki hesap çarşıya uymamış” dedirtti.

VATANDAŞ HEM ŞAŞKIN HEM TEPKİLİ

Kaldırımdan itibaren çizilen yaya geçidinin orta refüje bağlandığını fark eden vatandaş, bir yandan şaşkına dönerken bir yandan da tepkisini göstermeden geçemiyor.  Yaya geçidinin fotoğrafını çekerek sosyal medya hesaplarında paylaşan vatandaşlar “Trafik sinyalizasyonunu bulunduğu alanlarda yaya geçidi oluyor. bunu anlıyoruz ama yaya geçidinin, kaldırım ile orta refüj arasında olduğu nerde görülmüştür? Burada hesap hatası yapılmış. Trafik sinyalizasyonu mu yanlış yere kurumuş, yaya geçidi mi yoksa orta refüj mü? Trajikomik bir durum. Orta refüjdeki çimlere göz göre göre basılmasına göz yumuluyor hatta teşvik ediliyor” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete